T-DNC Merhaba, 10 haftalık gebeliğin mevcut beylikdüzü kolan hastanesinde gebelik takibim devam ediyor ama doktor değişikliği ıstiyorum , önerebileceğiniz hastane ve doktor var ise paylaşırsanız çok memnun olurum, şimdiden çok teşekkür ederim ❤😊
birprensesvebirprensannesi T-DNC Yani uzak gelebilir Beylikdüzü tarafındaysan ama Avicenna hastanesi Esenler Figen Şahin 🙏
Ttbbb T-DNC medikalpark Florya günay Babayeva 👍🏾 Ömrümde görebileceğin en tatlı en ilgili doktordur kendisi. Tatlı diliyle beni normal doğumda hep yanımda oldu bi abla gibi🥰
Ysm36 birprensesvebirprensannesi Mediplus Tıp merkezi Dr. Bahar Aksunger Dr.Fatma Zakiyev ikiside gayet ilgili ve tecrübeli
T-DNC Ysm36 bu hastanenin yorumlarını inceledim biraz olumsuz yorumlar vardı bu sebeple cesaret edemedim:(
Dry34 Gidebilirseniz eğer Avrupa yakası Türkiye hastanesi Dr. Ayşe SOLAROĞLU Gerçekten çok ilgili ve bilgili ayrıca güler yüzlü bi doktor kendisi . Bi paylaşim yaptılar sabitlemişler şimdi onu Ayşe hanıma giden de tavsiye edende çok var . İnstagramdan da takip et bak inan memnun kalırısn . Ben çok seviyorm doktorumu