gnc Kızlar bebeğimiz 14 haftalıktı ve cinsiyetini göstermesi bende bugün eşimden gizli başka doktora gittim ve cinsiyetini öğrendim sizce eşime söylemeli miyim
1PrensAnnesi gnc eğer eşin kızacak biri ise söyleme sonra kendi doktoruna gidince söyle geç öğrensn bşi olmaz ☺
gnc Deniz14 sabredemedim gittim eşim çok sakindir birşey de demez ama ben cinsiyeti beraber öğrenelim ister diye söyleyemiyorum
gnc 1PrensAnnesi yok eşim hiç kızmaz ama ben cinsiyet açıklama partisi yapalım doktor bize de söylemesin yılbaşında sürpriz bir şekilde öğrenelim demiştim eşim sabredemezsin demişti bende sabrederim demiştim şimdi sabredemedim dersem dalga geçer diye tedirgin oldum
Gozde gnc ya çok tatlı 😍 annesisin sen onun tabiki sabredemeyip gizli saklı öğrenmen tuhaf değil zaten eşin de tahmin etmiş olacakları. Bir de neyimizle dalga geçemiyorlar ki ben olsam söylerdim 😀
Mybabe gnc ben 11. Haftadan beriCinsiyetini biliyorum 17 haftaligim hala esim veya anneme soylemedim bilmiyorlar cinsiyeti bildigimi biliyorlar ama 😂 hep tam kesin olsun surpriz yapicam diyorum ayrintili ultrasonra da doktor soylesin sonra soylerim 😬
deletedmom11 Bende eşimden habersiz gidip baLon patLattık topLanıp sende yap baya keyifli babanın öğrenmesi
gnc 1PrensAnnesi Zeynebinannesi cevremde herkes erkek diyordu güzelleştin göbeğin sivri benden başka kız diyen erkek yoktu ve ben Emin’im bu kız diyordum herkes bana kızıyordu bu kadarvrmin olma diye ve sonuç kız cünkü anneler hisseder 🙂 Allah herkesin gönlüne göre versin
gnc 1PrensAnnesi canım benim çok sağol cinsiyeti çık merak ediyordum şimdi sıra da tekmeleri var acaba nasıl bir duydu
gnc Gozde eşim işten geldi ilk bebeğin kız olduğu konusunda emin misin diye sordu evet dedim ve vicdan azabı duydum birşeyleri gizliyorum diye adamın içine doğdu galiba
NaimeYilmaz Ben olsam sadece esıme ozel bısy yapardım . Öle baskaları ıcın partı vss fıkrıne karsıyım bıraz 🤦🏼♀️
Zeynebinannesi gnc benimde kizim olacak insallah benimde karnimi goren herkes erkek mi diyo yuzumdede degisiklik olmadi denilenler her zmn tutmuyor hayirlisi bakalim hakkımızda
1PrensAnnesi gnc ☺ Çok tatlı bi duygu 30lu haftalarda acıtsada eğlenceli bişi sohbet filan ediyorum anlıyo gibi vuruyo duruyo filan😍
deletedmom11 gnc maLiyetLi oLsun dersen hazır nette bile satılıyo yada parti nalzemesi olab yerlerde maLiyetsiz oLsun dersen normaL siyah baLon aL içine üç dört kızsa pembe erkekse mawi baLon tık birazda puL doLdur aynı renkde şişir kocan patLatsın
gnc alparslanliva hadiii demek ben hissetmedim çok istediğim için kız diyormuşum 🙂 allahım eli ayağı düzgün zekası yetinde hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah erkek koz fark etmez