Sinembasara13 Arkadaşlar acaba ben mi abartıyorum bişey yapmasam bile nefes nefeseyim çabuk yoruluyorum hiçbişey yapmak istemiyorum üşengeçlik geldi üstüme bu haftaya kadar normalde evimin temizliğini ben yapardım ama şimdi imkanı yok yapamıyorum sizler nasılsınız
koala06 Sinembasara13 32+5 im canım benim de öyle son 2 hafta iyice ağırlaştım hiç birşey yapasım gelmiyor allahtan bebeğin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip yerine yerleştirmişim şimdiye bırakmamışım diyorum🙄
Duygu3437 Sinembasara13 bizdede aynı kapı çalsa açmaya üşeniyorum valla bende allahtan kıyafetleri yıkadım ütüledim Bi yerleşmesi kalmadı odasını bekliyoruz okadar 25 haftada yıkadım ütüledim ben daha erken diyenleri iyiki dinlememiş şuan benim için büyük kolaylık oldu
Vuslat23 koala06 bende 32+ 5 herseyı 30 olmadan yaptım ufak tefeklerıde bu hafta. Iyıce agırlastım tasıyamıyom kendımı nefesım kesılıyo , yatakta dönüp duruyom huzursuzluktan ama dönmede de cook zorlanıyom, bebek boyu kılo kac? Ve sızınde?
koala06 Vuslat23 Benimde öyle uykular haram oldu😞 30+5 de gittim boyunu bilmiyorum kilosu 1903 kg dı 🙏
Hilal2205 Bende 31 haftalığım öyle bi daraltma geliyor ki anlatamıyorum sanki nefesim kesiliyor bende iki hafta önce kıyafetleri yıkayıp ütüledim yoksa bu durumda yapamazdım valla. Ne oturabiliyor ne ayakta durabiliyorum oğlumda var 4 yaşında sürekli oyun peşinde onunla da çok ilgilenemiyorum 😔