221120 Kanama alanından dolayı bu iğneyi vurundum ama çok halsizleştim ve midem bulanıyor. Bilgisi olan var mıdır? Sanırım genel yan etkilerinden ☹️
Betullll99 221120 psikolojik olabilir canım gebeligimin ilk başlarında bende kullanmıştım düşük önleyici olarak hic bi sorun olmadı
Mommmyyy 221120 en başından 36. Haftaya kadar kullandım ,tok karnına yapının aç karnına olduğunda tansiyon düşüklüğü yapıp etkileyebiliyor ,ben iki defa bayılmıştım bu yüzden, yemekten bi saat sonra falan bir de sabah olmayacak şekilde yaptırdım sorun olmadı
Nry0682 221120 üc haftadır kullanıyorum 2 hafta daha kullanıcam hic öyle bir yan etkisi yok.Sadece vurulurken yaglı bi igne oldugundan cok yakıyo.Başka sorun olmadı bende
NaneLimon36 221120 kuzum çok geçmiş olsun progesteron hormonu olduğu için internetten bak hamilelik belirtilerin daha da şiddetlenir eger şikayetin artarsa doktoruna danış mutlaka
221120 Betullll99 psikolojik olmadığına eminim çünkü benim ateşim zar zor 36 olur genelde 35.5 tur 37 den yüksek çıkıyor. Peki faydası oldu mu iğnenin? Lekelenme ya da kanamam yok ama kanama alanım var sizinki nasıldı
Aycanmbenim 221120 yani progesteron hormonu olduğu için iğne uyku hali yapar oh uyu tadını çıkar yeterki kanamam olmasın düzelsin inşallah
221120 Mommmyyy ben sabah aç karnınayken yaptırmıştım o yüzden olabilir belki de sağolun bilginiz için
221120 Nry0682 benimde vurunurken acımadı sonrasında sızı şeklinde oldu hala devam ediyor ama buna da şükür. Bebeklerimiz için değer
221120 NaneLimon36 benim çok fazla hamilelik belirtim yoktu ama iğne sayesinde kendimi hamile gibi hissettim doğru 🤣
Cigdemidil 221120 Ben ilk haftalardan beri kullanıyorum. 32 ye kadar da kullanacağım. Biraz yağlı bir ilaç , bende bir yan etkisi olmadı ama yağlı olmasından etkilemiş olabileceğini düşündüm.
221120 Betullll99 Rabbim mükafatını verir, hamileyseniz bebeğinizi sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah
sltnbrk__46 221120 bende de leke geldi doktorum bana da önerdi çok şükür igneleri kullandıkdan sonra gelmedi bende halsizleşip sürekli uyuyordum
Nursel725 221120 progesteron hormonu içerdiği için midenizin bulanması çok normal ama çok güzel bi iğne . Kanama alanım iki kere oluştu onun sayesinde çok şükür geçti . Aç karınla vurunmayın . Çok geçmiş olsun
221120 Sanırım aç karnına vurunduğum için çok etkiledi, tansiyona bakmakta hiç aklıma gelmedi, düşük tansiyonlu bi insanım zaten daha da düştü demek ki
Nursel725 221120 görürsünüz bol bol dinlenin hiç merak etmeyin ben öyle panik yapıyodum ki tuvaletten gelemiyodum yine bişey var mı diye . Ama emin olun geçiyo hepsi 😊