Evet buraya yazabilecek miyim diye dusnuyodum bana da nasip oldu sonunda :) ben 6 ocak gunu kizimi spinal sezeryanla kucağıma aldım.doktorum dr.eray balcandi.instahramda sayfası var.zaten bende onu ordan kesfetmistim.hamile olmadan önce tanıdım kendisini çok iyi bir doktor.neyse 6 ocak sabahi ilk olarak covid testlerimiz yapıldı.cok şukur covid pozitif çıkmadi esim annem ben gittik hastahaneye.ama öğrendikki covidi farkında olmadan geçirmişiz hepimiz.daha sonra odaya alındım.once hemşire geldi ustume giyunmem için ameliyat elbisesini verdi.daha sonra damar yolu acti daha sonra lama yapıldı.sonrada serum taktı.sonra anestezi uzmanı geldi hastalığim.var mi diye sordu.ve sezeryan şeklini nasil istediğimi sordu.daha sonra doktorum geldi.beni motive etti.ben normalde çok narin kırılgan bir insanımdır yani rüzgardan bile nem kaparım anında hapşıran biriyimdir.o günkü ruh halim yadsınamaz derece de sakindi.ameliyata girerken ağlamadım bile.ama bunda en iyi etki doktorumun videoları oldu birde esim.ameliyathaneue girerken bile gülüyordum.daha sonra ameliyat masasina alindim.allahim nasil soguk ameliyathane döndüm açıkçası bianda beni heyecanda sardi.hemsire geldi benle konuşmaya motive etmeye sagolsun.doktor onay verince iğne yapıldı ben hemşirenin ellerini tutuyorum ve titriyorum tabi heyecandan. :) ilk iğne biraz canımı yaktı ama ikinci iğneyi hissetmedim bile sonra doktora dedim e ben uyuşuk hissetmiyorum diye birazdan hissedicen dedi.beni yatırdılar dedi ayağını kaldır baktım kalkmıyor tamam dedim uyustum.anestezi uzmanı bana ameliyat sırasında aci hissetmiycegimi ama cekiwtirmeleri hissedicegimi söyledi.sonra üstümü kapadılar biseyler sürdüler ve doktorum geldi.canim doktorum.benimle konuştu güldürdü beni kızımın çıkmasına yakında esim içeri alındı.geldi elimi tuttu bambaşka bir duygu hepsi.sonra biz ikimiz gülerken kızımızı çıkardı doktor onla beraber başladık ağlamaya.bize gösterdiler sonra yanımıza getirdiler fotoğraf çekildik.çok güzel bir duyguydu.daha sonra esim çıktı kaldım birtek ben beni bir mide bulantısı aldi ayy dedim kusucam doktor dedi rahimi toparlıyoruz ondan oluyor az kaldı.anestezi uzmanı da dedinkusabilirsin biz alisigiz. Yok dedim ben kusamam biseyler yap dedim oda galiba sakinleştirici yaptı sonra bulantim hafifledi.dedim kızım çıktı bari biraz uyuyim sonra beni odaya çıkartirlarken gözümü açtım odaya girdim titreme aldı beni buda normalmiş.yarim saat falan titredim ustime battaniye götürmüştümmbode klima açıldı isindimm sondayı da ameliyatta uyuyunca taktirdiim bu arada.sonra doktorum kizimi getirdi.baktim ona hemen emzirme pozisyonu aldım uyuşuk olduğum için aci hissetmiyordum.hemen tuttu kuzum ama sütüm hemen gelmediği için mama vermek zorunda kaldık.uyusuk geçince hemşire hemen kaldırmaya geldi ve one bak asaga bakma dedi kaldırdı beni hemen yürütmeye basladi ve bayayurudm iki veya yanlış hatırlamıyorsam damardan agri kesici yapildi.doktorum bakmaya geldive gece gazimi çıkardım hatta tuvalete çıktım. Zaman zaman canim acımadi değil agri hissettim ama kızıma kavuştum hic bir önemi yok hayatim boyunca korktuğum birseydi ama çocuğunuz için değiyor.korkmayin diyemem ama ben yapabildimse herkes yapabilir.size tavsiyem depend alin buyuk kurtarıcı kayisi suyu ve gasicon gaz için birebir.ve bol su ameliyat sonrası ben 3 tane nescafe iki üç sise su üstüne kayisi suyu tükettim.emsirme yastığı dikisliler için kurtarıcı oldu.ve gecelik kesinlikle hastahane de rahatlık oldu benim için.sormak istediğiniz bisey olursa cevaplarım kızlar.korkmayin demiyorum her insan ayni olamaz ama Çocuğunuz için her acıya değiyor.