SmyyBicen Kızlar desteğe ihtiyacım var yüzümde inanılmaz sivilce isilik çıktı ne yaptıysam fayda etmedi ayva kürü limon pudra denedim ne çare. :( siyah maske var evde ama bebeğe zararı olur mu bilginiz var mı
[silindi] SmyyBicen tabiki de zararı olur içerisinde ne kadar zararlı kimyasallar var onun. Kullanmayın yüzünüzü sabah akşam yıkayın nemlendirin sonrada öyle şeyler kullanmayın
Ferzanberaa SmyyBicen. Gebelik süresince uzmanlar peling ve maskeyi önermiyorlar. Doğal gül suyu kullanabilirsiniz. Düzenli kullanıldığında sivilleri kurutup cildi yumuşatıyor.
SmyyBicen [silindi] internette yazdım sonuca ulaşamadım çok teşekkür ederim 🤗 artık doğana kadar sabredicem bebiş için
Ferzanberaa SmyyBicen Ben gece yatmadan makyaj pamuğu ile sürüyorum. Tekrar durulamana gerek yok canım.
SedaOzbier roll on falan kullanmıyormusunuz yada parfüm ?? oje falan.. ne bilim makyaj yapmıyor musunuz?? ne zararı olacak maskenin ya.. yıka arkadaşım yüzünü peeling yap, sonrada pamukla gül suyu sür bırak..
behrem merhaba. bir estetisyen olarak siyah maskeyi ne hamilelikte ne de normal zamanda sivilceleriniz için önermiyorum. cildinizi tahriş edip çoğalmalarına sebep olurlar. bahsettiğiniz şeylerin kapalı komedon olduğunu düşünüyorum, bir cilt doktoruna gidip ilaç yazdırabilirsiniz. kapalı komedonlar en iyi antibiyotik tedavisiyle yok olurlar ama hamileyken kullanmak zarar verebilir. doktorunuz en iyi tedaviyi söyleyecektir. öneri isterseniz eğer gratis'te bee beauty markasının dermabrazyon yapan gece maskesi var, pürüzsüzleştirici diye geçmesi lazım. 10 kullanımlık, 2 gecede 1 yüzünüze krem gibi sürebilirsiniz. sabah mutlaka yıkayın ve dışarı çıkmadan güneş koruyucunuzu sürün. aynı zamanda normalde de güneş koruyucu kullanıyorsanız güneş koruyucunuzu cildinizden makyaj temizler gibi çıkarın, aksi halde başka cilt problemlerine yol açabiliyor.
Smyyshn Ben bi sakıncası olmaz düşüncesiyle hep kullandım burda bazı arkadaşlar zararlı deyince daha kullanmam. Saolsunlar aydınlattılar.