Merhaba güzel anneler 🥰
Bana da doğum hikayemi yazmak nasip oldu sonunda.Planlı olarak sezeryan için gün almıştık.10 Şubat sabah 7 de hasteneye yatışım yapıldı. Ameliyat önlüğü varis çorabı giydirildi , serumum takıldı. Saat 9 da ameliyathaneye indik. Ama ben nasıl titriyorum hem heyecan hem korku hepsi bi arada , hiç bi şekilde titremem durmuyor 😅 ameliyathane de sanırım sakinleştirici yaptılar başlamadan önce titremem durdu. Daha sonra belden iğne yapıldı neredeyse hissetmedim bile hiç acımadı 😊hemen sıcaklık indi bacaklarıma yatırdılar beni sonra sonda takıldı. Sonra takılırken hissettim ama acı yoktu. Doktorum geldi başladılar kısa süre sonra göğsüme acayip bi ağrı girdi nefes alamamaya başladım. Kafamı bi çevirdim ki yanda ki dolaba herşey yansıyor tam göğsümün altına bastırıyorlar. Kafamı hemen çevirdim panik oldum. Nefes alamıyorum diye bağırmaya başladım , hemen oksijen maskesi taktı hemşire bi iğne yaptı seruma dedi sen gözünü kapat uyumaya çalış. Uyumak istemiyordum duru kuşumun ilk çıktığı anını görmek istiyordum. Bi baktım bi ağlama sesi hayatımda duyduğum en güzel ses ❤️işte dedim beklediğim an geldi 🥰 bi gösterdi doktor bana allahım hayallerimden bile güzel ❤️ Oh dedim kızımı gördüm giydirdiler yanıma koydular fotoğraf çekildik kokusunu içime çektim sonrasını hatırlamıyorum 😅 bi baktım beni diğer yatağa aktarıyorlar 😅sonra odama çıktım kızımı hemen emzirdim çok şükür 🙏🏻 Karnıma ayrı ayrı 4 kere bastırdılar ama abartıldığı kadar değil kızlar öyle çığlık falan atmıyorsun. İlk yürüyüş zordu hiç yürümeyecekmişim gibi geldi ama ilk kalkıştan sonrası geliyor 😅 sürekli yürüdüm hastane de bian önce iyi olup kızıma rahat rahat bakma derdindeydim.Ertesi gün taburcu olduk evimize geldik. Sezeryan ilk 2 gün zordu benim için sadece oturup kalkarken, onun dışında bi ağrım olmadı. Hiç ağrı kesici almadım ne hastane de ne evde. Şuan 21 günlük olduk çok şükür 🙏🏻
Çok uzun oldu şimdiden kusura bakmayın. Sormak istediğiniz sorular olursa cevaplarım güzel anneler 🥰 Son olarak söylemek istediğim kesinlikle korkmayın , sadece yavrunuza kavuştuğunuz anı hayal edin❤️