Alperefet Serbeymuh ızgara köfte, tavuk, pazı, pırasa, karnınabar, taze fasulye, nohut kuru fasulye, bamya bunları yiyorum genelde ara öğünde de az şekerli meyveler,yoğurt süt kuruyemiş
Ferahfezaaa Serbeymuh ne yediğinden ziyade ne yemedigim önmli, şekerli şeyler beyaz un pirinç patates bunları çıkardım sekerim 100 ’ün üstüne çıkmadı daha çok şükür
ulviyedemirbas2 Serbeymuh valla 2aydır bende diet yapıyorum ne yapsam diye duşunuyorum bende🤭 en önemlisi hamur börek makara yeme meyvalardan şekeri yuksek olanlardan yeme ben yeşil elma birde kivi yiyorum yemek tavuk et bulgur pilavı mercimek çorbası ıspanak bunlardan yap ye🥰
Serbeymuh Alperefet son ayımdayım çok daraldım artık diyetten ara öğünlere uyamıyorum da artık sizin şekeriniz varsa en çok ne oluyor insülin kullanıyor musunuz
Alperefet Serbeymuh ben de 35+5 teyim çok bunaldım gerçekten, insülin kullanmıyorum dahiliye doktoru bir hafta düzenli ölçüm yap demişti, diyet yapınca kontrol altına aldım genelde sınırı aşmıyorum birkaç gün diyeti bozmak zorunda kaldığımda 160 ve 180 i gördüm iki gün sonra tekrar düzene girdi, ama aç kalıyorum gerçekten çok keyifsiz bir durum
Serbeymuh Alperefet valla bende çok bunaldım ben diyetle düzene girmedi iki çeşit insülin kullanıyorum artık daraldım inşllah doğumdan sonra geçer
Serbeymuh Alperefet doktor normal doğum ya da sezeryan bir şey söyledi mi şekeri olanlar sezeryan mı oluyor
Serbeymuh Ferahfezaaa bende onlardan hiç yemiyorum ki bir sabah hiç unutmam sadece peynır ve ıkı sıkın tahıllı ekmek yedım 160 I gördüm bazen aynı şeylerle düşük vıkabılıyor bazen yuksek
Ferahfezaaa Serbeymuh benim akşamdan yediğim bile ertesi sabah açlık şekerinde belli oluyor. Akşamdan sürahiye bi tane çubuk tarçın atıyorum ara ara içiyorum çok düşürüyor zararı yok araştırdım, yinde de sizde bir diyetisyen e danışın
Alperefet Serbeymuh 30 lardan sonra daha çok çıkıyormuş zaten ilk haftalarda daha düşük çıkıyordu değerim, inşallah düzelir doğumdan sonra, yine ara ara ölçerim ben doğumdan sonra çünkü gebelik şekeri olanların ilerde şeker hastası olma ihtimali yüksekmiş
Serbeymuh Ferahfezaaa yaaa bende beyaz leblebi yiyorum dengeliyor gibi geldi bana ama çubuk tarçını da denıyım
ulviyedemirbas2 Ferahfezaaa evet tarçınlı su bende içiyorum bana da söledıler şekere iyi geliyor diye
Serbeymuh Alperefet benım doktorum kesin geçer doğum yapar yapmaz dedi ya bu normal şekeri olanlar 250 falan oluyormuş ölçümleri bizim ki mesela 160 en fazla hadi 180 dıyelım çok mu kafaya takıyorum acaba bılmıyorum kı
seymaergun Serbeymuh o biraz bebeğin gelişimine bağlı, (gebelik şekerinde bebekler daha kilolu olabiliyor ) ben şuan 35+1 im iri bebek görünüyor, bu şekilde giderse sezeryana dönecek maalesef
Serbeymuh Masal2020 evet aç karnına erken gidiyorsun önce idrar ve kan alıyorlar sonra şeker yüklemesi yapıp tekrar kan alıyorlar
Serbeymuh ulviyedemirbas2 bıktım onlardan😥😥😥😥😥teşekkür ederim canım Allahım hepimizden şekeri alsın inşallah doğumdan sonra sağ sağlim kucağımıza alalım bebeişlerimiz