Ozdmrkbraa Egeligif ay yazık kız adama ben de hamileyken derdim eşim de öyle aniden kalıverirdi 😂 bide ben 12 saat suni sancıyla 9 cm açılmamla sezaryen oldum eşim iki doğum sancısını çektiğimi gördü benden özür bile diledi ben böyle olacağını hiç düşünmemiştim diye oğlum 3 aylık oldu ikinci ne zaman olacak diyor şimdi de 😂😂
2baby1cat izmirsibel cumaya kadar vaktimiz var cuma günü de suni sancı verilip normal doğum deniycez son çare sezeyan umatım normal olur ama 😊
Feyza-nur 2baby1cat sezeryan doğum ise olabilir ama normalse ben istemem beni öyle görmesini kapıda karşılasın bizi yeter 😂
_sumeyyebedir7_ Duygu3437 benim tanıdığımın arkadaşı Doğuma destek olsun diye aldı ve suan boşandılar adam kaldıramamış eşinin o Halini psikolojisi bozulmuş kadın da çok zor Doğum yapmış boşamana kadar ne çocuğu ne eşini gordu çocuktan bile soğumuş ben o yüzden istemem doğru bulmuyorum erkeklerin bunu kaldırması biraz zor
Meyracukurmaraz _sumeyyebedir7_ Ben o adama adam demem kimse kusura bakmasın ama. Bu ne demek oluyor ya. Senin canından kanından Bi parça sen o anı gördükten sonra daha çok karının üstüne titreme lazım yaptığına bak. Valla benim kocam kendisi girmek istiyor ama böyle bişey benim başıma gelse ben o adamın sevgisinden şüphe ederim. Yazık ya
_sumeyyebedir7_ Meyracukurmaraz sevgisinden değil doktor almış içeri ve direk o anı görecek şekilde almış içeri kadın bile strese girmiş Doğum normalde yarım saat sürer bu 9 saat sürmüş düşünün ve adam orayı Dk dk görünce doğal olarak eşinin yaşadığı çok zor durumu görmüş korkmuş doğal olarak söyle düşünün çok kan çıkıyor tamam o alanı görmeden olursa bu kadar olmayabilir ama tam olarak o anı görürse pisikloji bozulması normal
Meyracukurmaraz _sumeyyebedir7_ Tabikide çok kötü bişey ben sadece eşinin yanında zannediyorum yasak çünkü normalde biz hasta yakınları görmeyecek şekilde alıyorduk ama boşanmak yine de bana çok abartı geldi
[silindi] 2baby1cat bende girsin istiyordum eşim yanımda olsun diye bugün Bi iğne vurundum yanımdaydı gözleri doldu ağlayacak gibi oldu doğuma girse napar bilmiyorum 😂😂
heyecanli1anne 2baby1cat Tavsiye etmem 😅 ben istemedim iyi ki de istememişim. O an göz bir şey görmüyor zaten, eşim sancı aşamasında hep yanimdaydi, ebeler hemşireler felan ben doğumdan çıkınca, sen bir eşin dokuz doğurdu dediler 😀😊
Mom726272 2baby1cat benimkinin öyle Bi tercih hakkı olsa hayır derdi kesin ortalık kan revan dayanamaz düşerdi odada 😅 soruyorum midem kaldırmaz der 😅doktor bide onla uğraşmasın😅😅😅
tonbikinannesi 2baby1cat ben elimi tutsun yanımda olsun çok isterim inşalalh girecek de..eşimiz bizi doğurtmuyor sonuçta kalkıp altımıza gecip seyretmeyecek sonuçta etkilenecek bişey görmüyorum ben
shryldrm Ozdmrkbraa bencede bir çoğu dayanamaz ya benim eşimi de almamışlardı şahsen bende bulunsun istemezdim o sancıyla ona kötü şeyler de söyleyebilirdim diye düşünüyorum Doğumdan sonra sen doğurana kadar ben dışarda dokuz doğurdum ne çektim haberin var mı demişti 😄 bir de doğumhanede beni görse napardı acaba kesin sezaryene alın filan derdi doktorlara ve ne zaman doğacak diye sürekli sorardı 😄 ay yok yok o zaten yanımda olmasın düşününce bile bir fena oldum
Ozdmrkbraa shryldrm o son anda gelen sancılar var ya o an insan bilinç dışı her şeyi söylüyor o yüzden ben elime en son görüntülü de annem babam kaynanam flan hepsi beni duyuyormuş sakın bana ikinci çocuk deme naparsan yap demişim 😂😂😂
shryldrm Ozdmrkbraa hahaha kesin bende derdim 😁 kendi kendime söylendim zaten yanımda olsa kocama daha çok söylenirdim 😂
gulsahaliarya Ozdmrkbraa eşimde ben sancı çekerken keşke senin yerine ben çeksem deyip durdu. Keşkeeeeeeee dedim 😁
gulsahaliarya Eşim ilk doğumuma girdi kendi istedi. Tiksinme falan olur mu diye hiç düşünmedik bile. Sana saygım sevgim daha da arttı dedi sadece. Doktor saçı gözüktü deyince istemsiz bakmış ama baksın önemli değil ne zorluklarla bi can dünyaya getirdiğimizin farkına varsın erkekler işte. Kordonu da eşim kesti İkinci doğumum 1 ay sonra. Ona da girmek istiyo inşallah. Ebem oldu o benim 😁 doğum öncesi ve sonrası her dediğime koştu yardımcı oldu sancı dakkası saydı sağolsun.
Meyracukurmaraz gulsahaliarya ne kadar güzel benim ilk hamileliğim çok bulantılı kumsalı geçiyo gece de kalkıp kussam hemen kalktım yanıma geliyor asla yalnız bırakmıyor hep elimi tutuyo her seferinde sana daha da aşık oluyorum diyo. Doğuma da çok girmek istiyor istemezsen girmeyebilirsin dedim. Çocuğu beraber yaptık giricem kesinlikle dedi
Gizemceylan 2baby1cat ben de girmesini isterim Yanımda olması için ama asla görmesini istemiyorum kafamın olduğu kısımda dursun hiç kımıldamasın 😅 etkilenirler kesinlikle öyle düşünüyorum