Zala Mrb kızlar 33+5 . Bugün kontrolüm vardı bebeğim 2021 gr imiş. Kgsu az evet en önemlisi suyum azalmış 😔tavsiyesi olan varsa bekliyorum
Mervece06 Zala kilosu önemli değil canım o kadar stres yapma protein ağırlıklı beslen dinlen bol bol su iç önemli olan akciğer gelişimi doktorun bi şey dedi mi bu konu da kritik haftaları atlatmışsınız inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız
Zala Mervece06 gebelik zehirlenmem var zaten canım cumartesi tekrar gidicem suyum için sık sık gelcen dedi diyetisyen kontrolündeyim yediklerimi bi görsen 🙈 1-2 hafta daha sabretse 35. Haftamda iğnemi vurcak dua edin nolur az daha
2prensannesi06 Zala cnm protein kaçağın mı var yoksa enfeksiyon mu var 😔 benimde enfeksiyon var idrarımda benimde yarın randevum
Zala BurcuP 32. Haftamda bayağı azalmıştı ki o hafta gelişim geriliği başlamıştı karın çevresinde ama bu hafta daha iyi hareketleri daha güçlü çok şükür
2prensannesi06 Zala bende bi kere idrar verdiğim de çıktı ama bi sonraki verdiğim de çıkmadı 🙄 acaba sürekli mi çıkıyor senin yoksa değişiyor mu sürekli
Zala 2prensannesi06 yok cnm bende sürekli arttı ben haftalık veriyorum 24 saatlik idrarı sizde çok dikkat edin tansiyonunuza vücuttaki ödeme ve idrarda köpüklenmeye inşllh bi daha çıkmaz. Kaç haftalıksınız