SukranGencbulut Bsra06 Ben doğumdan sonra hep yalnızdım eşim göreve gitti annemin de iki tane çocuğu var mecbur gitti farklı şehirlerdeyiz kimse yokdu yanımda bir ay yalnız kaldım duamı ettim yattım ilk bebeğim bide hiçbirşey olmadı bende bunlar hep psikolojik
Sevil2204 Nagisel bende anne ayva yerse bebek gamzeli olur diye duymuştum ve baya da yedim bir ara canım her gün ayva istiyordu bakalım gamzesi olacak mı
beybikos fpkprensesim ben bunu bilmiyordum 😁 zaten sevdiğim şeyleri düzgün yiyememem heryeri batiririm yandık o zaman 🤭🤭🤭🥳
fpkprensesim beybikos al benden de o kadar o yüzden üstüme sürdüm mü diye bilmiyorum tedirgin oldum 😂🙈
beybikos Cerenn03 valla çok uzadı ama hurafeye inandığım dan değil de covid zamanı kuafore gitmek istemediğinden duruyor
ecembugra53 HappyMom bende hamilelik boyunca herseye dokundum yedim gül çilek et 😊 cok şükür bişey olmadı hurafe hepsi Ya
Ilaydaaa098 melo21__ saçmalık diz boyu gerçekten tek hurafe olmayan şey varsa oda 40 çıkana kadar evde tek olmamak gerçekten musallat oluyorlar…
fpkprensesim serpilfethullah ya hiç sanmıyorum kaynanam bilmeden dokunmuş eşimde var mış ama ciğer lekesi 😬 öyle bişey varsa da çok iyi olur 😂
MeliSeliMelih Ferahfezaaa bişi sorcam türbenin içine mi girmiştiniz dışında mıydınız ? Yani hurafedir evet ama merak ettim…
Ferahfezaaa MeliSeliMelih normal kabir ziyareti gibi , yani tabut bir odanın içindeydi bizde dışından penceresinin etrafından dua etmiştik
Bkorta serpilfethullah kuranı okursanız bundan bir pislik olarak değil eziyet verici bir şey olarak bahseder o zaman siz de regl olunca evi terkedin 1 hafta kimse yaptığınızı yemesin pissiniz sonuçta böyle saçma şey mi olur Allah aşkınıza ya