Arlex Bende 6. Aya girdim dün 47 ile hamile kalmıştım şu an 52 kiloyum. Bu aralar kilo alma hızım arttı.
Arlex zeyzey87 ya önden gittiğini doktorunuz mu söylüyor benim ki hiç bişey demiyor bir tek gelişimi iyi diyor tamam başka bişey yok
zeyzey87 Arlex tabi dr um söyledi hep perinatoloğa gittiğimde de deraylı için zamanında orda da aynı şekilde söylediler.pzrtesi gittim dr a orda da yazıyo zaten 31+4 diye ultrason kağıdında yani halbuki gittiğimde 30+ 4 düm.
Nesliss08 beybikos 20.Haftadayım 12 kilo VERDİM yemek yiyemedim bulantı kusmadan dolayı 😔 Ama bebeğimin boyu kilosu çok iyi şükürler olsun 🙏🏼
Salllleee Janset06 ben o haftaya kadar hep kilo verdim 15. Haftadan sonra almaya başladım ve Allaha şükür hersey olunda🙏
Arlex zeyzey87 benimde kendim hesapladığıma göre doktorun söylediği arasında bir hafta fark var doktor önden söylüyor ama önden gidiyor da demedim ondan merak ettim
zeyzey87 Sevil2204 çok zor gerçekten son günler.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin🤲🏻
Ipek0z beybikos 9 aylık olduk 12 kilo aldım 🤭 ama doktorum hiç yağlanmadığımı kilo almadığımı doğumla hepsinin gideceğini söyledi 💃💃
Sevil2204 zeyzey87 Amin canım inşallah Rabbim evlat haberi bekleyenlere de müjdeli haber almayı nasip etsin 🤲🏼🌹
EmelAkman beybikos 3 ayımdayım hiç kilo almadım bulantım da yok hiçbi belirti yok hala gönüşüm çıkmaya bile başladı 😭😁
Uras006 Hafta 54 le hamile kaldim ilk 4 ay surekli benden gitti mide bulantilarindan dolayi suan +10 kilo 🥰