Sevvalll41 Asyaayaz1 yemek yemekden mi oluyormus su fazlalapı yani hergün fark lı birşey duyuyoruz insan korkuyor vall:))
Asyaayaz1 Sevvalll41 canm tatlı hamur işi falan tükettim biraz abarttım doktor ilk bunu sordu zaten beslenme dikkat ediceksin detaylıda bakıcaz denildi
Lawyerkadin beybikos 73le başladım hamileliğe gebelik şekeri çıktığı için diyet yaparak ilerliyorum şükür 6. aydayız toplamda 77 kiloyum şu anda. doğuma kadar kaç olurum allah bilir sağlıkla doğsun da bebeğim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Acemi_anne04 beybikos 7. Ayımızdayız en son 24 haftalıkken tartılmıştım 3 kilo almıştım suanda 28+1haftalıgım 🌸
Edatkgz Zeliiiss bende 4. Aydayım 58 ile hamile kaldım 63 kiloyum şuan fakat normal olduğunu söylüyorlar 😅 her ay bi kilo almışsan normaldir diyorlar
Rabis01 21+2 yiz 50 kilo ile hamile kaldim 56 ile 59 arasinda surekli degisiyor evde tarti var surekli tartiliyorum sizlerde surekli kilonuzu kontrol ediyormusunuz😂
Zehra0204 beybikos bu konuda sorun yaşayanlardan biriyim galiba 19 haftalığız 65 kilo ile hamile kaldım şuan da 60 kiloyum 🤨😕