Demetslt beybikos skor bende 😅 20 haftaligiz 12 kilo aldim almaya da devam ediyorum 😅 42 ile hamile kalmıştım
beybikos Asyaayaz1 su fazlalığı neden oluyormuş canım bana hiç suyumla ilgili yorum yapmadilar, detaylı ultrasonda mı çıkıyor acaba
bademsekeri42 Asyaayaz1 Bende 4 aylığım ama 1 kilo almışım normal mi ki doktor kontrolüme de daha var
Fatimaa2 Nuraygokce ben de 46 ile ilk zamanlar kilo verdim 14 haftadayım hala kilo olmadım kendi kiloma döndüm
Zeliiiss Aydayim 5 kg falan aldım çok hızlı aldım bünyem kilo almaya çok müsait bir bünyeydi zaten. 58 ile hamile kaldım 64 oldum
Ecemm92 Zeliiiss bende 13 haftadayım 3 kılo aldım biraz hızlı aldım asırı yemedıgım halde. Cunku eskıden dıyetvari yerken suan baya yemelerim sabah öğle aksama bölündü benım de bünyem kiloya müsait malesef
Edatkgz Zeliiiss bende 4. Aydayım 58 ile hamile kaldım 63 kiloyum şuan fakat normal olduğunu söylüyorlar 😅 her ay bi kilo almışsan normaldir diyorlar
Busebse Demetslt ne yedin ne içtin canım kimse kilo almak istemez ben istiyorum ya😂baya bi kilo alayım istiyorum tavsiyen nedir
beybikos Janset06 Benim de 13.hafta ben de hiç kilo almadım. Boyu falan uzuyor her ultrasonda bı sıkıntı yoktur inşallah
miauma Haftadayım 8 kilo aldım 😅 son aylarda sanırım daha çok alınıyormuş çok merak ediyorum kaç kilo ile doğuma gideceğimi. 65 kiloyum umarım 70i geçmem ☹️
Raziyee miauma 32 haftaligim 9 kilo ama son zamanlara girdik 4 kilo daha alsak yeter bence tam ideal oluruz İnşallah 😄
marininannesi Janset06 beybikos benim de 12. Hafta aksine 2 kilo verdim. 56 ile hamile kalmıştım şu an 54. Ama doktorum ilk 3 ayda kilo vermemin normal olduğunu hatta iyi olduğunu söyledi zaten bundan sonra alacaksın istemesen de dedi 😊
PIRIL beybikos ben ilk gebeliğimde 20. Haftada 1 kilo, 24. Haftada 2 kilo almıştım. Toplam 7.5 kilo ile doğuma girmiştim. Bir sıkıntı olmadığı gibi doğum sonrası çok rahat oluyor
Azrabuglem16 Nursel67 merheba benim acayip nefes darlığım oluyor hiç rahat nefes alamıyorum sizde öyle bi durum oldu muu
Asyaayaz1 beybikos cnm normal ultrasonda gözüküyor kasık ağrımdan dolayı gittim baya sancım vardı su biraz fazla gözüktü hamur işi tatlı makarna vs yemiyorum 2 hafta sonra detaylı var o zaman kontrol edilicek bunlardan dolayı artmış malesef
Tuuche beybikos o Missmanan bizim de 12 haftalık Bugün gördük o kadar netti ki erkek 🙈 ama şimdi siz kordon falan yazınca bir tereddüt ettim bende Acaba mı diye , doktorum yanılıyor olabilirim daha çok erken dedi ama 😁 ben kendim de görünce emindim yani😄