Portakalgeliyor Yesimozdal ben a101 den almıştım filesiz satılıyordu e bebekte uyuyor diyebiliyorum . Bim deki küvetler ise file ile satılıyordu en son gittiğimde :/
Sedasmsk Yesimozdal gecen bime gelen küvet setinde vardi file ama olmadı kucuk geldi başka alcam ebebekte civilde falan var bende bebek magazasinda çalıştığım için orda çalışan arkadaşlara şu boyutta küvetim var hangi file olur derseniz yardımcı olurlar
Yesimozdal Portakalgeliyor Peki e bebekte kini alırken özellikle dikkat etmem gereken birşey var mı? Evet yaa ama ben alalı baya olmuştu 😔
Portakalgeliyor Yesimozdal açıkcası ben file almayacağım ama küveti ölç istersen ordaki çalışan arkadaşımıza da rica et bu ölçüde küvetim var hangi fileyi almam lazım diye yardımcı olurlar canım ☺️
Smy238 Sedasmsk o file ilk bende de olmadı ama bide su şekilde deneyin oldu önce üç kısımları takın sonra yan benimki oldu
ikizlerburcu Yesimozdal babyjem küvet süngeri aldım ben henüz kullanmadım ama daha rahat olacağını düşünüyorum tek yıkamak zorunda kalırsamda kayma olmaz ve suda hareketlendiği zaman çok sıçramaz diye düşündüm🙂
Sedasmsk Smy238 öylede denedim bi.ucunu taktim ama diğer ucu yetismedi gerdirmeye çalıştım olmadı kimisi zamanla esner diyo