mucizebebek35 Merhaba kızlar 17 haftalık hamileyim canım kahve istedi genelede filtre kahve içiyorum büyük kupa bardakta içtim neten bakınca zararlı falan deniliyor korktum açıkçası merak ettim içen var mı günde ne kadar içiyorsunuz
Minikasya mucizebebek35 İlk gebeliğimde telvesinide yedim. Canım nasıl çekiyodu. Bunda 2 tane içiyorum yine telvesinide çekiyo canım yiyorum. Şükür bişey olmadı oğlumda. Bundada ona güveniyorum
mucizebebek35 Sevcannn10 evet bende öyle duydum ama sonra bakınca netten zararlı diye kuşku düştü içime teşekkür ederim 😍
Bd21 Bende günde 2 kere iciyorum bazen 3 olabiliyor çok nadir ama hergun net iciyorum şükür bi sorun olmadı şimdiye kadar
Ozlem23 mucizebebek35 kafein bebeğin gelişimini kötü etkiliyo diye zararlı demişlerdir ama doktorum çok canım çekerse sütlü bı kahve icebilirisin dedi ama kahvesi güzel bı yerden olsun ağır olmasın dedi Starbucks tan kahve vardı bizde o olur ama içine mutlaka süt koy dedi
mucizebebek35 Ozlem23 bende sade içtim filtre kahve ondan biraz kafama takıldı işte birşey olmaz Allah’ın izniyle bir dahakine dikkat ederim
Abcxyz mucizebebek35 kafein iceren urunleri gunde 1 bardagi gecmeyecek sekilde tuketebilirsiniz. Zaten anneler olarak yeterince dikkat ediyoruz kendinizi cok kasmayin bence sizde ara sira caniniz istediginde yiyip icebilirsiniz 😊😊
mucizebebek35 Abcxyz ah ah aslında çok öyle yiyip içmeyede sıkıntı yapmam ama kafein olunca kafama takıldı bencede canım can isteyince içilmesi lazım fazla olmamak şartıyla ☺️
Abcxyz mucizebebek35 yani ara sira kacamaklardan bisi olmaz 😋😋 sonucta hergunumuzu abur cuburla gecirmiyoruz 🤷🏻♀️😊
pol34 mucizebebek35 kahve benim resmen vazgeçilmezim ekmek su gibi benim için ilk aylar tiksindim hiç içemedim ama şimdi içiyorum. Eğer filtre içiyorsam sütlü içiyorum ya da Türk kahvesi içtiysem o gün çayı çok açık içiyorum bi yerlerden kafeini kesmeye çalışıyorum. Doktoruma sordum 2 fincana kadar içebilirsin demişti
Minikasya minisinannesiiii Kan hapıda kullandığım halde belkide öyledir. Bu ay başladı zaten. İlk gebeliğimdede bu aylarda başlamıştı. Herhalde yetmiyo kan. Hatta toprak bile yiyesim geliyo
minisinannesiiii Minikasya büyük ihtimal demir eksikliğiniz var annemde hatta temiz bi yer bulsun küçük toprak parçalarını yer telve parmaklar doktor bayılmalarin başladı mı aşırı kansızsın demişti insallah sadece aş eriyosunuzdur