umudumvar2 zynn35 gözün aydın canım ne güzel bir başlık olmuş darısı bebeğini sağlıkla kucağına alp doğum hikayeni yazmana 😊😊😊😊bu ay ekstradan bişey yapmış mıydın önceki aylardan farklı olarak
zynn35 umudumvar2 ayy inşallah çok teşekkür ederim ♥️ Darısı isteyen herkese inşallah 🙏🏻 Ekstra hiç birşey yapmadım eşimin sprem hareketlerinde sorun vardı 2 kutu vitamini bitirdi benimde tiroitlerim yüksekti baya 1ayda onu kullandım bunlar birleşince sanırım daha etkili sağlıklı oldu
Mom8899 zynn35 Çok sevindiim, gözünüz aydın 🥰 Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
Prensannesi111 Benimde 2. Çatlatma iğnem bende hiç beklemiyordum ki iğneden 12. Gün sonra kanda öğrendim hamile olduğumu bugün adetimin 2. Günü haftaya pazartesi kontrolümüz var 🤭 sen gittin mi doktora veya betaya baktırdın mı kaç çıktı
zynn35 Prensannesi111 ayy ne güzel 🥰 sağlıkla büyüsün inşallah 🙏🏻 Ben yarın kan verip cuma günüde doktoruma gidicem
Hfz1818 Prensannesi111 cnm ilk kan sonucun kac cikmisti. Doktor da 12.gun kan ver dedi beklyrm 4 gun kaldi
Prensannesi111 zynn35 sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim bende pazartesi gidecem 🥰 sanırım aynı zamanda hamile klmışız