zynn35 2 seneye yakın uğraş sonunda 2. Çatlatma iğnesinde sonra hamile kaldım hiç ümidim yoktu geçen ay negatifi görünce bu ayda yinemi acaba derken mucizem gerçekleşti allahım olmayan herkese nasip etsin inşallah🙏🏻♥️
zynn35 Defnealya_ canım bugun adetimin 2. Günü iğnenin de 14. Günü geçen ayda iğnenin 10 ve 13. Günü test yapmıştım çıkmamıştı
KbrErr Canım hayirli olsun, gözünüz aydın. Boyle hamileyim yazilarini gorunce okadar mutlu oluyorum ki ❣ Rabbim saglikli bir hamilelik gecirip, bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin insaallah 🤲😍
zynn35 KbrErr aminn inşallah çok teşşekkür ederim rabbim isteyene nasip etsin inşallah bu duyguyu 🙏🏻♥️
Minikpandam1 Sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏🏻😍 çok mutlu oldum adınıza Rabbim hiçbir kadının kucağını boş bırakmasın
zynn35 Elifaltun Defnealya_ Tugcek33 Minikpandam1 Çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için 🙏🏻🥰allahım olmayan herkese nasip etsin inşallah hayırlısıyla ♥️
Tugcek33 zynn35 hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir gebeliktir, sağlıkla kucağına alırsın🌸 darısı isteyen herkese💕