GzdeBilgeYlmaz 18+3 üm hergün baş ağrısı yaşıyorum kızlar 2,3 gün geçmiyor , gebeliğinde bu şekilde ağrılar yaşayan var mı?💆🏻😞😔
GldnUysll GzdeBilgeYlmaz Gecmis olsun bas agrisi yasaman normal bende baya cektim bas agrisini aktardan nane yagi alip sakaklarina masaj yaparak surersen faydasini görursun
EsraErdoan GzdeBilgeYlmaz bende senin gibiyim kendi kendine geçsin dıye beklıyorum ama üç dört gün sürüyor artık geçmediğini bildiğim için parol içiyorum agrıdıkça 😕
Talhahafsa GzdeBilgeYlmaz canım geçmiş olsun su miktarını artır bende yaşıyorum bas ağrısını bı hafta kadar uykuyu unutmuştum gun icinde en az ıkı buçuk litre tüketmeye calısıyorum gece rahat uyuyorum dun az içtim yıne basım ağrıdı
Aysun2834 GzdeBilgeYlmaz cnm tansiyonuna baktırdınmı bende çok baş ağrısı çektim bi dönem ağladığımı bilirim hatta meğerse tansiyon düşüklüğündenmiş
GzdeBilgeYlmaz EsraErdoan evet geçmiyor tüm yaşam enerjimi alıyor parol da iyi gelmiyor kendimi ağır ağrı kesicilere alıştırmışım hamile kalmadan önce 😐
buse_yildiz24 nane yağını deneyin kızlar ben faydasını gördüm . pamuğa damlatıp şakaklarınıza ve kaş üstlerinize sürün iyi geliyor