Bsrddd Kızlar 35 haftalık hamileyim herseyi iyi ama 2270 gram ve doktor sezeryanla 3 hafta sonra alıcam en fazla zaten 2700 olur bu bebeğin kilosu dedi benim gibi gebelik yaşamışlar var mı moralim çok kötü
ysfali06 Bsrddd sezeryan olmasını gerektiren durum gelişiminin geri olması mı? Yediklerine biraz dikkat et haftaya belki normale döner kilosu gelişimi şmdiden böyle geleceği nasıl gördü doktor 🤷♀️
Emel38 Bsrddd 2500 kg ile 4000 kg arasındaki bütün bebekler normaldir.onemli olan gelişimi ve haftası.uzulmeyeyin..@ drkagankocatepenin videolarını izleyin..26 haftada anlatıyor bu durumu..bilgili biri..
miniginannesi9 Bsrddd üç hafta boyunca bol bol mercimek, kaşar, soda, yumurta tüketin, kilo aldırıyor bebege
Emeels Bende 35 haftaligim kilosu aynı bana doğumu bekliycez dedi seni niye sezaryan a alıyordu benim de bebeğim 3.5 hafta gerideydi hatta önceki günlerde şimdi 2 hafta geride görünüyor büyüyor erken alabiliriz demişti ama büyümezse diye öyle demisti
miniginannesi9 Bsrddd Allah korusun bebeğinizi, siz elinizden geldigince bebeğe kilo aldiran seyler yeyin, mercimek, muz, yumurta, soda, kaşar, sütle bı haftada 600 gram alan bebekler var
Pasiflora Bsrddd ben ilk gebeliğimde yaşadım direnç vardı bebek zayıftı 37 de gelişim durdu 39 a kadar sürekli nst ye gittim geldim bol bol beslendim arastırma hastanesine gidiyordum 2400 ile normal doğum yaptım küveze bile girmedi şimdi 2.gebeliğim 29.haftalık olduk bundada geriden geliyor ama takipteyiz tahin pekmez pastörize süt kaşar muz çiğ kuruyemiş tüketin
Sibel87 Bsrddd arkadaşımın bebeği de öyleydi hatta 1.900 doğdu bebek.doktoru bebeğin kilo alması için,fast food ve bol bol makarna ye demişti yine doktoruna danış tabi.bozma moralini bebeğin sağlıklıysa kiloyu çok takma☺️Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah