babymam0304 Merhaba dünden beri çok rahatsızdım şiddetli baş ağrısı burun akıntısı vardı. Covid testi yaptırdım çok şükür negatif. Acildeki doktor parol içebilirsin dedi. Kullanan varmı aranızda parol. Birde ne onerirsiniz kaç güne geçer acaba:(
metehaninannesiii babymam0304 hamilelikte agri kesici olarak doktorlar sadece parol öneriyor rahatlıkla içebilirsiniz ama çok içmeyin ve sık içmeyin
Demetslt babymam0304 ben arasira kullaniyorum doktorum sorun olmayacağını söyledi 😇 nane limon kaynat gecmis olsun
Senayyalcin babymam0304 Aşırı dayanılmayacak ağrım olursa bende sadece parol içiyorum ama sık değil mesela 30 haftada bir kere içtim onda da covid olmuştum dayanamıyordum:)
Kbraisik1 Hamilelikte parolu rahatlıkla içebilirsin zaten doktorunda izin vermiş canım. Burun akıntın varsa sinüzit olabilir aynı durum bende var çünkü bol bol buhar yap sinüslerin açılsın.
NilayRuya babymam0304 doktorlar zaten sadece parol öneriyor canım. Ağrılarım olduğunda kullanıyorum ben
NefesDeniz babymam0304 Hamilelik dönemimizde doktorlar ağrı kesici olarak sadece parol ve minoset veriyorlar. Siz grip olduğunuz için parol daha iyi gelir size vücut ağrınızıda alır.
Zeynep_18 babymam0304 10 haftalıkken kötü hasta oldum ateşli bir şekilde günde 3 tane kullandım parol yoksa ağrılarım geçmiyordu doktor verdi çok şükür bi sıkıntı yok. Baş ağrısı vs olduğunda içebilirsin
Muratnannesi babymam0304 ayyy 1 saat önce içtim bende. Tek içebildiğin ağrı kesici parol zaten bişey olmaz korkma
Haticearen babymam0304 canım parolun ilacı içilebiliyo ama baş ağrısı ni genelde kesmiyor ben acile gidip parol serum veriyorlar damardan anca öyle geçiyor
Emirinannesi34 babymam0304 diş ağrım yüzünden ben 12 saatte 1 içtim enfeksiyon daha zararlı dedi doktorum çaresiz kaldım içtim bi sıkıntım yok