gel_artik_bebegim kızlar merhaba bu akşam listemde balık var balığım uskumru fileto ancak bu konuda hiç bilgim yok birkaç kez borcamda fırında pişirdim ama çok yavan geldi yiyemedim diyete uygun bir şekilde ve lezzetli nasıl yapabilirim baligimi lütfen yardım ☺
mercimeginanne gel_artik_bebegim domates soğan sarımsak maydanoz soteleyip borcama dök. Üzerine balığı diz ve fırına at biraz kızarcağı sıra limon dilimleri koy biraz daha pişir. Bu aralar favorim 😂
132025 gel_artik_bebegim valla ustası değilim ben sadece balığa zeytinyağı sürüyorum biraz karabiber tuz soğan sarımsak defne yaprağı koyup pişiriyorum
Dilek0809 gel_artik_bebegim zeytinyağı defne yaptığı limon suyu tane karabiber tuz bu şekilde marine edin 1-2 saat beklesin. Yanına da ince dilimlenmiş sebzeler ekleyin yağlı kağıt serdiğiniz bir kapta fırında pişirin pişerken limon dilimleri de ekleyebilirsiniz. Bu sosu her türlü balıkta kullanıyorum daha hiç kötü olduğunu görmedim🤤
Bmom gel_artik_bebegim üzerine zeytinyağli limonlu sos yapıp fırçayla iyice yagliyorum patates soğan domates biber diziyorum tepsiye üstüne balıkları
gel_artik_bebegim mercimeginanne emoser 132025 Dilek0809 Bmom hepiniz aynı yöntemle yapiyomussunuz peki ızgarada pişmiş gibi yapabilir miyim nasıl olucak bilmiyorum ama 😄
emoser zeytinyağ ile yaplıyorum üstüne toz biber tuz azcık karabiber atıyorum limon soğan domates ince ince doğrayıp fırınlıyorum uskumru yapmadım ama diğer levrektr palamuttr böle yapıyprım
gel_artik_bebegim 132025 o şekilde denemistim ama çok sade gibi geldi yiyemedim fırının ızgara bölümü var ya orda balık pişiriliyor mu acaba
mercimeginanne gel_artik_bebegim heralde onu fırının ızgara teline koyup yapıyorlar denemedim hiç 🙈 normalde tepsiye koyup tuz ve limon dilimleri koyup yapıyordum ben 200 derecede üstü çıtır çıtır içi sulu oluyordu 🙈🙈 büyük balığı
gel_artik_bebegim mercimeginanne deneyim bari ızgara telinde ne kaybederim sonuçta fırının içinde çiğ çıkmayacagina göre her türlü pişer yani 😁
NefesDeniz gel_artik_bebegim Sarımsakları dövüyorum bir kaseye alıp içine 1 çay kaşığı kimyon-kekik-fesleğen-birazcık karabiber tuz limon yarım çay bardağından daha az zeytinyağı koyup karıştırıp tüm balıklara harmanlıyorum. Tepsiye borcama yağlı kağıt serip balıkları diziyorum küp küp patates doğruyorum kalan sostan patatesleride harmanlıyorum soğan dilimleyip 180 derece fırında pişiriyorum çoook lezzetli oluyor. Her balık içinde bu sosu uygulayabilirsin😋
Huri54 gel_artik_bebegim eşim arasına limon dilimleri ve üzerine zeytinyağı sarımsak koyuyor patatesleri de güzelce diziyor borcama üstüne balık çok leziz oluyor 🤩