Dilara0 NurseL72 keseden uzaksa problem yok cnm bendede var progestan kullanıyorum şükür hiç kan falan akmadi korkma bişi yok yani🙏
yasemin333 NurseL72 hiçbir belirtisi yok bebek kaybınız olduysa pıhtılaşmadan şüpheleniyor doktorlar trombofili paneli (pıhtılaşma testi) ile genlere bakılıyor orda belli oluyor.
tanya25 NurseL72 elim ayağım şişer ve ateş gibi olurdu. Kan pıhtılaşmasını öğrendikten sonra coraspine başladım bi daha hiç olmadı alakası vardır ya da yoktur bilmiyorum ama bende böyle bişey olunca ona bağladım.
NurseL72 yasemin333 evet benim 8 haftalık kürtaj oldum kalbi atmıyordu test verdim kan pıhtılaşması yarın çıkacak inşallah ama bi belirtisi var mı merak ettim
NurseL72 tanya25 benimde nerem ağrısa kesin kan pıhtılaşması vardır diyorum ama herkes bir belirtisi olmadığını söylüyor yarın sonuçlarım çıkacak hayırlısıyla
Meleksimsek Canım dikkat et kan pıhtılaşma yaparsa bebeğe besin gitmez bi arkadaşım kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybetti kürtaj oldu sık sık muayene git benim bildiğim iğne vuruluyor karına
yasemin333 NurseL72 ben de 8 haftalık kürtaj oldum kalp durmasından dolayı pıhtılaşmam çıktı.Pıhtılaşman çıkarsa da tedavisi var en azından ☺️