mervedemirkol Merhaba anneler. Erkek bebeğim agustosta dünyaya gelecek. İtalyada yaşıyorum. Ne zaman alışveriş yapmamı önerirsiniz. 0 3 aylık için kaçar tane hangi kıyafetlerden alayım. İlk gebeliğim ve yalnızım acemiyim. Yardımınıza ihtiyacım var.
2melek_annesii mervedemirkol ahh bemde bişey oldu sandım 😂cnm haziran gibi yaparsan alış verişi iyi olur bence 0-3 ay cok fazla alam 3 tane takımı olsa zıbın 5 6 olsa yeter gerisini 3 - 6 ay hep
pamukpamukoldum mervedemirkol cok ayıp biz sana yardım için postuna koşturuyoruz Acillik olmayınca haklı olarak tepki gösteriyoruz Başlığa acil niye yazıyosun? Bizde panikle atlıyoruz birine bişi oldu sende yallah diyosun Karakter der geçerim Kavgacı biri değilim asla Sanada bebeğede bişi olmasın yeter Biz yallahlarız iyi aksamlar🤚
mervedemirkol pamukpamukoldum pardon da madem okudun acilliği sana göre değişir oku geç. Oradan hayat mı kurtaracaksın. Siz gebeliği telefon başında mı geçiriyorsunuz. İlk defa bir post yazdım belki bir iki kişi yardım eder diye. Srninle ugrasmak zorunda değilim ki kardeşim. Okudun anladın geç ilgilenme. Belki bana göre acil. Kavgacı biri olmadığın ama sinir bozucu biri oldugun ortada.
pamukpamukoldum Burda hayat kurtarıyoruz o bize yetiyor kardeşim Sende aciliyeti tlfn başındamı arıyorsunz Dinime küfreden müslüman olsa😃
mervedemirkol pamukpamukoldum si si aynen öyle. Sen telefon başından hayat kurtarıyorsan benimki daha kolay kurtulur haha