Sevalkoyuncu 17+4 haftalık hamileyim bu gün çarpıntım olmaya başladı 😢1 Ay önce değerlerime bakılmıştı sıkıntı yoktu ,normal mi acaba
Busra34ybg Sevalkoyuncu valla canım benimde normal ama hiç geçmiyor çarpıntım malesef kardiyolojiye bile gittim hiç bi sorun yok dedi doktor olabiliyormuş malesef
Zehra-Arda Sevalkoyuncu Busra34ybg merhabalar geçmiş olsun ben de 19 +3 deyim 3 haftadır hiç geçmeyen çarpıntılarım var doktora göründüm yüksek atım göründü sadece ama çok huzursuz ediyor cidden sanki kalbim ağzımda atıyor
saideeeee Sevalkoyuncu benimde 1 2 haftadır çarpıntım var kan değerlerime baktırıcam tekrar kansızlıktan olabilir demişti doktorum
Sofiyamagamedova Benimde var canim 28 haftalik oldum hala gecmedi stres bide heyecan tetikliyormus normal diye biliyorum sola uzan sirt ustu yada oturak olma sol tarafina sakince uzan konusma bile onda gecer ben hemen oyle yapiyorum.
Busra34ybg Zehra-Arda benim panik atak var çarpıntıyı hissedince daha kötü oluyorum çok zor gerçekten rabbim şifa versin herkese
Zehra-Arda Busra34ybg Aminnnn inşallah "benim de var panik atak oda tetiklemiş olabilir evett .gün içinde çok fazla hissediyorum
eebru- Ben 14 haftalik hamileyim geçen gün 3 gün ara ara sürdü hatta bi ara 132 oldu nabzim ama gecti sebebini bilmiyorum