Shirin ben size anlatayım😊 adetiniz bittikten hemen sonra başlıyorsunuz. Kaç adet aldınız bilmiyorum tabi ama. İlk idrarla yapılması önerilmiyor. Ben şöyle yapmıştım açık açık yazacağım hani her yaptığımı ki işinize yarar belki sizin de🤲 ben çalışıyorum o yüzden vakti ona göre seçtim. Siz de ona göre seçin yapacapınız vakti çünkü her gün aynı saatte yapılıyor. 11.00-13.00-15.00-20.00 eğer çok çok imkan yoksa 22.00 ama pek önermiyoruz demişlerdi akşam 10u. Testi yapmadan 2 saat içinde sıvı alımını kesiyorsunuz. 2 saat su, çay vs içmek yok. Mesela diyelim 13.00 sizin için uygun. Ben 11 de lavaboya çıkıyordum ki 13.00 da sıkışık olmayayım. İnsan tereddüt ediyor acaba lavaboyabşhtşyacım olur mu hani su vs gibi şeyler içmiyorum diye ama testi yapmaya yeterli idrar oluyor. Ben o 2 saatlik süreçte mandalina vs gibi şeyler tüketiyorum ki hani bir tık sıvı birikimi olur diye. Her gün aynı saatte bu şekilde yapıyorsunuz. T çizgisi C kadar koyu olduğu gün yumurtlama var demek. Ama ertesi günde yapıyorsunuz testi yine de çünkü bazen yumurtlama 2 gün sürebiliyor ya da 2 gün sürmüyorsa da çatlamayı görmemiz gerekiyor. Çatlama ise t çizgisi yine c den açık olmaya başladığı gün. Burada arkadaşlar şey dmeişti yumurtlama günü ve peşi sıra 3 gün ilişki. Ama benim doktorum gün aşırı ilişki önerdiği için ben yumurtlama günü ve bir boş sonraki gün şeklinde denedim. Ama toplam üst üste 4 gün deneyen ve tutan da çok. Bu kısım size kalmış. Kabaca aklımda olanları anlattım sanırım. Yine aklınızda takılan olursa cevap verrim. Rabbim inşallah kucağınızı doldursun bu ay sağlıkla. Ben de daha yeni gebe sayılırım gecelerin duası kabul olur derler inşallah olur🤲🤲❤