Aytflz Arkadaşlar merhaba ben 6+3 haftalık hamileyim bugun ilk defa hastaneye gittim kese vardı ama içinde bebek yoktu ve Kesenin etrafında kanama vardı başına böyle birşey gelen oldu mu dış gebelik mi😢
Sudeeee Aytflz kuzum ben aynı böyleyim 😒 dün gittim 6+3 kese gözüktü bebek yok zaten kalp atışı da duymadık 10 gün sonra çağırdı doktor 😒
nurulukaya Aytflz 12 haftalık hamileyim ilk gittiğimde 6 haftalıktı ve gözükmemişti 1 hafta sonra çağırdığında bebeğide kalp atışını görüp duymuş oldum
Sudeeee Sudeeee benim de kese etrafında kanamam var iliski yok dedi sürekli yatcan dedi progestan diye hap verdi onu kullanıyorum
Sudeeee Aytflz vermesi lazim canım bi baktır mutlaka bana da yaz progestan vermesi lazim o cok etkiliymiş kanamaya çok fazla yürüme ayakta durma yat
nurulukaya Aytflz genelde düşük tehlikesinden olur ve progestan vermesi lazımdı kanama gördüğünde en iyi gelen bu diye biliyorum
Morgeyik Bir önceki gebeliğim de aynı durumdaydım ve düşük yaptım.Ama dinlenmedim bolca yatmak progestan başlamak kalkmamak lazım.Şuan tekrar gebeyim 6+0 doktora gittim sadece kese göründü kanamam vs yok ama sürekli yattım.Hala progestan içiyorum.
Aytflz Kızlar dr baktı kan falan yok dedi kese göründü ama daha bebek yok Son adet tarihim 13 Ocak ama dr bebek 6+3 değil 5 haftalık dedi haftaya tekrar gelmemi söyledi bakalım Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah