Selam güzel anneler! Doğumum güzel geçerde banada buraya doğum hikayemi yazmaya nasib olur inşaallah diye dua etmiştim Rabbime şükürler olsun ki yazıyorum şimdi. 27 şubat akşam saatlerinde hafiften sancılarim vardı yalancı sancı diye çok dikkate almadım duş aliyim dedim iyi gelir diye, duştan çıktım tam üstümü giydim sıcak bir akıntı geldi çok az miktarda normal akıntıyı hissetmezsiniz ya bu akıntı değişikti su karışık bişey renksiz, neyse İyikide eşim evdeydi eşime söyledim bı hastaneye gidip gelelim dedik ne olur ne olmaz diye, geldik hastaneye nts bağladılar düzenli sancılarim çıktı başka novbetci doktor vardı kendi doktorumla iletişimdeydik doktorum yatış verdi dediki sen 24 saat içinde doğuracaksin gönderemem düzenli sancılarin var, seni takib edecekler bende gece gelirim dedi, yatisim yapıldı alttan muayene etti ebe hanim 1 santim açıklık var bekliycez dedi odamdan sancimi çekiyorum hafif hafif ama acilmam olmuyor sancılarim düzenli çıkıyor neyse gece doktorum geldi kendisi muayene etti suyumu patlattı şarıl şarıl akmaya başladı tekrar odama çıktım çok şiddetli sancı başladı 5 dakika bir gidip geliyor acilmam çok zor iki santim oldu, tam 10 saat kendi sancimi çektim o biraz yorucuydu, artık sabah oldu 28 Şubat pazar günüydü ntsden bebeğimin kalp atışı düşmeye başlamış doktorum kendisi geldi artık rahim yolların çok sert dedi acilman zor oluyor dedi, sezeryana alicam seni bekliyemeyiz yoksa dedi bebeğede sanada zarar veririz dedi, hocam size güveniyoruz dedim siz daha iyi bilirsiniz dedim, bu arada o kadar istiyordum ki kendim normal doğum yapmak sonuna kadar dayandım normal doğum için ama bazen olmuyorsa olmuyormuş, hep hayırlısı nasılsa o olsun derdim, devam ediyorum çok şiddetli ağrılarım alltan deseniz durmadan su akıyor şiddetli sancılarım vuruyor artık son noktadayim dayanamıyorum, sonra ameliyat odaya götürdüler belden iğne verdiler dedim ben cennetteyim o kadar canım rahatladı bişey hissetmiyorum 😀 ameliyat 15 dakika sürdü toplamda bebeğin çok iyi dedi doktorum gösterdiler koklattilar yani o an herşeye değer buna inanın, bende rahatladım bebeğimde oda çok mücadele verdi karnimda minnoşum, odama götürdüler arkamdan bebeğimi getirdiler herşeyi arkada bırakıp bebeğimle hasret giderdik Elhamdülillah. Yani kızlar ben doğumun ikisinide yaşamış oldum hani derler ya normal doğumun sancısı kötü doğururken hamen çıkıyor zaten o sancıyi fazlasıyla çektim ben siz düşünün yani, amacim kesinlikle korkutmak değil ama gerçeği söylemek lazim yalancı sancıda bazen şikayet ediyodum gerçek sancinin yanında o bir hiçmis, gelelim sezeryana sezeryanda diyorla sonrası kötü ama ben 6 saat sonra ayaktaydım hiç ağrım yoktu rahat rahat ihtiyaçlarımi kendim gördüm sadece hemşireler giyindirdi kaldırdilar artık dedi sen kendin yürüyebilirsin sen çok güzel kalktın dediler belki bunyemden dolayı belki o sancilara karşılık Allah bana bide bunu çekmesin dedi bilmem, ama hastaneden çıkışta normal insan gibi yürüyerek çıktım tabiki biraz ağrı oluyor ama dayanılmaz bişey değil 28 Şubat doğum yaptım ertesi taburcu olduk hiç sezeryan olmamış giydim sanki normal doğum yapmışımda hamen ayaktayım olur ya öyleydim hatta o akşam yemek yaptım çorba falan 🤗 Yani kızlar sızın için hayırlısi neyse o olsun bazen çok istemediğiniz şey sizin için çok iyi olabilir ama çok istediğiniz şeyde sizin için kötü olabilirmiş akışına bırakın ve sadece Allah’tan hayırlı doğumlar isteğin, ben hep öyle dua ettim hamilelik boyunca ama daha çok tabikide normale yönelmiştir, belki normal yapsaydım simdi belki daha zorlanirdim çünkü bebeğimin 3890 kilo doğdu ultrasyonda 3500 gösteriyordu ama, oraya kesik atıyorlar falan ya belki o beni daha çok zorlardi, ama iyi ki de İyikide böyle oldu diyorum şimdi, işte buda benim doğum hikayem oğluşumla beraber yazdık teyzeleri ablalari Rabbim hepinizi hayırlıysa kavuştursun evlatlariniza.🌹🤗❤️😘💐🌺