Minnakhamis Kızlar benimki yeşile çalıyor rengi acaba yanlış mı gönderdiler diyecem de başka renk seçeneği yoktu 🤷🏻♀️
Damlahtp Minnakhamis grimi aldınız acaba tam şimdi grip alıcaktım görsel yükleyebiliyomusunuz bende bi görebilsem keşke
Ezgi009 Minnakhamis uyku arkadaşı gerekli mi sizce ben sipariş verecektim sonra vazgeçtim emin olamadım🤷🏻♀️
Dakss Minnakhamis sozzy nin fili bu e bebekten almadım ama bu marka aldım bende bu renk oluyor ya tam gri olmuyor canım ışıkta biraz değişik 😄
Minnakhamis Ezgi009 valla herkes alınca bende dedim herhalde gerekli birşey bende alayım 😄 ilk gebeliğim benimde 🤷🏻♀️
Dilara8228 Ezgi009 Ben 2 tane çocuk büyüttüm gerekli birsey değil yani o olmadanda büyüdüler aramadık 😂 Heves meselesi herkes alınca insan bir almak istiyor simdi 3. Bebegimi bekliyorum kardeşim bundan sipariş vermiş gerek yok dedim oda olsun alalım dedi 😊
Ozlem23 Ezgi009 ben başka bı oyuncak aldım uyku arkadaşı olarak küçük bı tavşan uyku alışkanlığı ile ilgili bı kitapta yaziyodu sadece yatakta birakicam onu uykudayken vericem böylece uyuması gerektiğini anlayacak inşallah 😄
Minnakhamis Damlahtp evet fotoğrafta gri gibi çıkmış ama normal hali bi tık yeşile çalıyor ☺️ Evet çok güzel ve boyutuda büyük ♥️