tupmideligebe Aselselcan 2017 Haziran ayında tüp mide ameliyatı oldum , 9 ay içerisinde 62 kilo verdim. 2020 Kasım ayında hamile olduğumu öğrendim ; gebeliğim süresince de 5,5 kilo aldım 🎀 gayet iyi gidiyor her şey şükürler olsun ❤️☀️
Aselselcan tupmideligebe siz baya olmuş olalı ben daha olalı 7ay oldu süpriz birşeklde hamileye kaldımm henüz 30kilo verdim idealime düşemedim 117 hamileye kaldım şu anda 87yim alıcam diye korkuyorum doğum dan sonra vereblrmiyim diye düşünüyorum kafam da büssürü soru😕
tupmideligebe Aselselcan benim bir sürü arkadaşım var ameliyat olup bebek sahibi olan evet kilo alıyorlar her gebe gibi ama daha sonrasında veriliyor merak etme ; her zamanki gibi az az sık sık ye 😃 ileride de o şekilde olacak doğumdan sonra sıfırdan başlaman gerek ; zaten hareketli bir dönem olacak kilo da vereceğine eminim 🌈
Aselselcan tupmideligebe bakalım inşallah veririm diye Ümit ediyorum bakalım son 10kilom kalmıştı hedefe ama onu veremeden hamileye kaldım inş doğumdan sonra gider bakalım tek sağlıklı olsunda yavrum peki sizin iştahınızda artma oldumu bu süreçde midede büyüme felan
tupmideligebe Aselselcan dürüst olmak gerekirse iştahım arttı ama bebişin de etkisi var buna eminim 🎀 bir de kilo alma durumuna çok takılma ; normal bir gebe kadar kilo aldım ama dikkat ettim güzel beslendim hala da öyle yapıyorum ❤️ Kızımla mutluyum sağlıkla gelsin de kilo alayım sorun yok 😉 midemde büyüme olmadı çünkü ne zaman farketmeden abartsam yesem gidip kusuyorum o yüzden kusmamak için az az sık sık yiyorum ❤️☀️
Aselselcan tupmideligebe ya kesnlkle bebeğimde önemli değil kesnlkkle ama şimdi idealime düşmeden hamileye kalınca üzüldüm üzülmedim desem yalan
tupmideligebe Aselselcan sen dengeli ve sağlıklı beslenmeye devam et , kilo alsan da hızlı vereceğine eminim 🥰 ne kadarlık hamilesin