Her gün doğum hikayelerını okuyup kolay dogumlara özenirdim. Esim asker ıznı aldı geldı ama bebek gelmek bilmedı. Iznının bıtmesıne 4 gun varken geldı. Her gün yürüyüş ve hareket yapıyordum. Merdıven cıkıyordum. Ta cumartesı günü avye gıttım akşama kadar gezdım artık umudumuz yoktu. O gece hafıf agrım oldu bır parca gıbı bır sey geldı. Ben esımı uyandırmadım. Kendım yavas yavas hareket yaptım. Sancı gelıp gıdıyordu. Sabahı ettım sabahleyın guzelce kahavltımı ettım 11 kadar bekledım kaynanam korktu bır sey olacak 5 dakaıkalık yer gıdın dedı. Gıttık hastaneye hastanede muanenem yapılırken suyum patladı . 1 cm acıklık var dendı. Sunı sancı taktılar dayanılmaz sancılar gelıyordu ntsde duramadım. Ebemız her sey yolunda dıyordu. Bende sezeryana alın dıye bagırıyordum. Esım kaynanam hep yanımdaydılar. Bır baktıkar kı 3 saat sonra tam acıklık dogumhaneye alıyoruz dedı 15 20 gece dogumhaneye aldılar. İki kere ıkın dedıler bebek geldı kendım sancımdan bebegımı gördüm o an her şey bitti agrı kalmadı🥰Allah herkese kolay dogum nasıp etsın