Hafise deRy_mOm instagramı vardı ama brnim instagramım yok diye almadım ya 😑😑😑😑 aldığım zaman post acarım inşallah denk gelir görürsün 😭😭😭😭
-Kbra8- Minikasya kızım olsaydı adını zeynep Asya koyacaktım 😊 çok çok güzel olmuş ellerinize sağlık. Bende dün bi sayfadan fiyat aldım 180₺ dediler. YouTube dan izledim yapımı çok kolay geldi bende ipini falan alıp kendim yapacağım 😍
ElifLaren milena11 bak bu benimki burası ile konuş ledli yapıyor kadın ama sanırım doğumu olduğu için siparişe ara vermiş eğer vaktiniz varsa beklersiniz sonra yaptırırsınız ama inan fiyat hatırlamıyorum led koyunca 10-20 fark çıkıyordu o kadar
Duygu3437 milena11 valla malzemeleri al kendin yap daha uyguna geliyor ve yapması hem eğlenceli hemde basit 😂
milena11 Duygu3437 valla tam yaparım ben bunu gazına geldim aon instahram sayfası okadar güzel geldi ki vaz geçtim 🤣
-Kbra8- Minikasya 6₺ ya nerden aldınız acaba. Benim baktığım sitelerde en ucuzu 14₺. Gerçi o 250gramdı ama o ip bana çok fazla. Bende daha az ölçülü ip arıyorum 😊
MervErdo milena11 2 renk aldım bide ekru toplam 3 ip kasnağı emzik klipsi de aldım emzik zinciri de yaparım diye
milena11 MervErdo çok iyi fiyat olarak biraz youtube da bakayım becerebilirsem yapayım. Çok pahalı ya
Bsra06 Benim kapi süsüm kasnaktan yapıldı kapı süsü yastık terlik tanç hepsine 280 lira verdim şimdiki aklım olsa tanç terlik almazdım gereksiz çünkü
MervErdo milena11 aynen en basit modele bile 2 kat fiyat biçilmiş 60da mal olan modele 130 kargoyla 150 diyolar gerek yok o kadar para vermeye