Tubaefe Selam anneler arada Türk kahvesi içesim geliyo ama zararı olurmu acaba diye tereddüt içindeyim doktoruma sormayıda unuttum bilgisi olan varmı
Sevil2204 Tubaefe Ben de günde 1 tane içiyorum sütlü türk kahvesi de yapabilirsin ben bazen öyle yapıyorum bir zararı olmaz
beybikos Tubaefe doktorum bir fincan kahve iciyosan bir su bardağı da süt iç dengelesin demişti. Çok severim normalde ama hamileleigimden beri canım istemiyor.
Denizsa Valla bende bu soruyu soracaktım öğrendiğim günden beri içmedim bir kez bile ki ben günde 1 türk 2 filtre içen biriydim dr kafein almıyoruz diyince içmedim ama canım çok istiyor içeceğim bir tane 🙄🙄
Fatma2277 Tubaefe ben günde bir fincan içiyorum bazen çok canım istediğinde çok nadir olarak 2 fincana çıkabiliyor.
milena11 Tubaefe bende kahbe bağımlısıydım ama doktorum ilk 3 ay kesinlikle yok dedi içmedim 13.hafta dolunca kutlamak için türk kahvesi yapıp içtim😅
ozg01 Tubaefe 1 fincan Türk kahvesinden bi sey olmaz günlük alabileceğimiz kafein oranı var. Çayı abartmazsanız kahve de içebilirsiniz ama çoğu zarar.
Tubaefe Teşekkür ederim ya içim rahatladı valla hep aklımda bazen kokusu burnuma geliyo günde 1 tane keyif kahvesi içerim o zaman bana inanılmaz huzur veriyo çünkü 🥰
Magnolina Tubaefe kafein içeriyor bebegi uyaran bir şey hamile kalmadan her gün iki tane içerdim öğrenince içmedim bir kaç kere Sütlü kahve içtim