BsraAktr Bende yüzük için ilginç gelen şey zaten hep aynı sonucun çıkması, herkeste Farklı sonuç ama her kişide aynı sonuç tekrar ediyor yani ilginç😅 inanmıyım diyorum her gün deniyorum her gün aynı😅
Zeycannn BsraAktr ben şuan 26 haftalık hemileyim 18 de kesin kız 21 detaylı ultrasonda erkek 24 haftalıkken kız gibi denildi yüzük testi de erkek gösteriyor bakalım ne çıkacak iki haftaya kontrole gidecem buraya yazarım çıkıyor mu çıkmıyor mu ben de merak ettim
Sehribannnn Zeycannn yazarım canım zaten içimde hep his var kız dedi doktor ama kıyafet bile almadım detaylıda ne dicek acaba ☺️
FatmanurSancak Bende yaptım kız çıktı ama cuma günü cinsiyetini ögrenmeeye gidicem bakalim ne olucak bende yazarım doğru çıkarsa
aannepandaa BsraAktr bendede ilk kız çıktı ve kızım olacak.. 3 çocuğum olacak çıktı hatta ilkı kız sonra 2 tanesi erkek.. şuan varan 1 🤣 bi 10 sene sonra kesin sonuçlar çıkar ortaya..
Gulsahmesut BsraAktr benim ilk cocugum erkek dik sallanmisti dogru cikti simdi ikinciye hamileyim yuvarlak sallandi kiza benziyo demisti doktor da 10 gun sonra kontrolum var bakalim netlesir insallah
YuvarlanamayanPandaa Vala bende çin takvımınde falan hep erkek çıkıyor ama yüzük falında hep kız çıkıyor kız gösteriyor he yapısımda hayırlısı olsun inşallah 🥰
balarisi06 BsraAktr kıyafetin üstünden mi yapıyoruz normal yatıp yoksa göbek açık mı olması lazım canım 😁
BsraAktr balarisi06 canım yüzük falı göbeğe değil sağ avuç içinde yüzük sallandırılarak yapılıyor bak yukarıda anlattım göbekten bağımsız yani
Mom053 Ben denemiştim ileri geri gitti geldi yüzük ama o zamanlar ileri geri gidince kız yuvarlak çizerse erkek olacağını duymuştum tabi bunhn tam tersiymiş sonradan öğrendim 😅 ileri geri gidince kızım olacak diye sevindim sonra öğrendim Ki oğlum oluyormuş😊 ileri geri de saten erkek demekmiş 😅
BsraAktr Cgdeem7 bende hiç Farklı çıkmadı ki kime yapsam her kişide aynı sonuç çıkıyor ama sonuçlar birbirimizinkinden farklı yani
enisenalbant BsraAktr Benim kız erkek kız çıktı İlk gebeliğim ve erkek olacak yani olmadı 😂😂 Hepsi şans eseri oluşan şeyler,allahtan başka bilen yok sonuçta 😊
BsraAktr enisenalbant kesinlikle Allah’tan başka bilen tabi ki yok ama insan merak ediyor yapıyor işte :)