asliiyorgunn 5+1 hafta bugun ilk kontrolüme gittim. Doktor ultrasyon ile baktı keseyi göremedi. Beta değerim 600 daha çok az dedi beta artışını kontrol edecez dedi bu durumu yaşayan var mı lütfen kafam çok karıştı
ilkannelikkk asliiyorgunn gayet normal 6 dan sonra anca görürsünüz, kalp atışını da 8 e kadar duyarsınız inşallah
mommy2 asliiyorgunn canım ben 5+1 de gördüm o da zar zor göründü. Karindan ultrasonla bazen görünmüyor bir arkadaşımın 6 haftalıktı vajinal muayene ile görülmüş
mavisahinn asliiyorgunn genelde beta 1000 olmadan bakmıyor bile doktorlar keseye oluşmuyor çünkü benim ilk öğrendiğimde ne kese ne bebek vardı 2 hafta bekledim minicik bi kese oluştu 2 hafta sonra bebek oluşmaya başladı biraz daha bekle canım sıkıntı yoktur inşallah
Dilara0 asliiyorgunn benimki 5 +4 TE gözüktü benimki ama idrarima sıkışık gittim gözüksün diye bide kesem önde gidiyormuş gelişim olarak belki ondan gözükmustur. Birdahaki gittiğinizde çise sıkışık gidin gözükecektir mutlaka🙏
asliiyorgunn ilkannelikkk mavisahinn emineuygurr mommy2 çok sağ olun kızlar içim rahatladı çok teşekkür ederim 😍😍😍
emineuygurr Benim şu an 5+5. Beta değerim geçen hafta 2900 lerdeydi ona rağmen göremedi. Dün gittim alttan baktı gördük çok şükür. İçini ferah tut betan yükselsin görünür. Görünmezse alttan bakar doktorun o zaman daha çabuk görünüyor.
Alyaveannesi asliiyorgunn normal canim cok acele etmissin gitmek icin biraz daha bekle sorun olmaz insallah bende ilk hamileligimde heyecandan hemen gittim kese falan gorunmemisti
02112017 asliiyorgunn evet canım ben yaşadım çok normal kesinlikle korkma 620 civarı çıkmıştı ama görünmemişti doktorum dış gebelik mi normal mi bakacağız dedi henüz kese görmediğini söyledi 2 gün sonra tekrar kan verdim bir daha baktılar değerin en az 2 katına çıkması gerekiyormuş öyle de oldu iki gün sonra 1900 civarıydı ama kese yoktu 6 haftalık olmadan kese görünmüyor sıkmayın canınızı