Beyzan masalsmomm 3-6 ay yarım kollu alma sebebim 0-3 aylar hemen küçülüyor ama 3-6 ay alınca uzun kollu tulumun içine giydiriliyor. Ve uzun süre gidiyor 3-6 aylık olanlar hatta kalıp biraz büyükse baharı bile karşılar o kıyafetler
masalsmomm Beyzan bemde bedenleri cesitli alıyorum çıtcıtlı badinin,normal günlüge kısa kollu tişört sort için dedim 3-6 aylık yine sokbahara gelir giyemez diye artık lazım oldukca alıcaz dogumdan sonrada 🥰
Beyzan masalsmomm aynen biraz da tecrübe işi baştan ne kadar çok alırsak alalım bazı şeylere ihtiyaç oluyor ya da insan yanlış aldığını fark ediyor 🤷🏻♀️
masalsmomm Beyzan benim ikinci bebeğim inşallah 🙏🏻 Kızımda herseyini fazla fazla aldık ama kızım erken dogdu dogumdan 2 gün somra avm ye gidip prematüre takımlar aldık 🙈 Rabbim herseyin hayırlısını versin ❤️
Beyzan masalsmomm ahhh kuzum benim ya nasıl minnaktir o doğduğunda 😍 inşallah bu seferki minik en hayırlı zamanda sağlıkla gelir
uraluygar Benim oglum 2018 haziran dogumlu. kisa kol zibin ve ayaginda corapla buyuttum oglumu hic usume falan olmadi o sicakta bir tek yatarken alt ust takim giydirdim. Simdi yine hamileym dogum haziran sonu olacak bol bol kisa ve uzun kol zibin alacagim
sibuti Ben genel olarak ince ve uzun kollu seyler aldım. Ancak 3-5 tane kısa kollu zıbın aldım. Bebeğin ilk 3 ay şortla duracağını hiç sanmıyorum. En kötü kısa kollu zıbın altına ince uzun alt ile bırakırım diyorum.
Kimkibu masalsmomm benimde haziran başı olacak insalah dogumum.. ben duruma göre 1 ay kadar uzun kollu ince giydirirm diye düşündüm sonrası için kısa kollu takımlar aldım sonrasında çokta pişirmeye gerek yok bebeği
masalsmomm Kimkibu benimde haziran sonu dogum inş bende duruma göre giydiririm dedim artık napim 🤷♀️
Nuraybakay Benım ilk doğumum agustos ayına denk geliyor kısmetse adana sıcagnda ne almam gerekır hcbi fıkrım yok 4 aylıgız daha erken almak ıcın ama ne alacam blmiyorum 🤔