Lifebaby 23haftalik hamileyim 4-5 gündür cok kötü kabızlık yasıyorum daha oncede olmustu magnezyum kullanınca geçmişti şimdi hiç fazydasi olmuyor ne otura biliyorum ne yuruebiliyorum basur oluşacak diye korkuyorum ne yapabilirim
Zeynep_elifnur Lifebaby marul iyi geliyor . Ayrıca gece yatarken de yerseniz rahat uyumaniza yardımcı olur geçmiş olsun..
Mlsa2530 Lifebaby bol su için hamur işini azaltmaya çalışın bi kaç gün sadece lifli gıdalar sebze falan tüketin bağırsaklar rahatlasın daha kolay çıkarsınız diye düşünüyorum ben öyle atlattım
Rabismomm4 aylininannesi61 ben kuru kayısı mi yemedim hosafinimini içmedim denemediğim kalmadı genede geçmiyor napcam bende bilmiyorum 🤦
Elifbc Lifebaby sabah kahvaltıdan önce aç karna büyük bir bardak kefir içersen kabızlık sorunun kalmaz.
Tuba0307 Ben de bi ara yaşadım ve cidden boyle acı yaşadiğimi bilmem. Burda yazılan her seyi denedim hiç bir sey çözüm olmadı son çare lağman yaptım onda da cok zorlandım ama en azından kurtuldum size de tavsiye ederim
Smyy00 Lifebaby sabah aç karnına bir kaşık tatlı veya yemek kaşığı zeytinyağı iç hemen ardından ekmek ye miden de bulamaz çok faydalı olur, bol su iç