tazeaane Kızlar merhaba 25 haftalığız ama doktorumuzun bugün istifa ettiğini öğrendik. Koru Hastanesine gidiyordum ÖnerebiliceğiNiz koruda yada başka hastanede doktor varmı 🤦♀️😔 Bu zamandan sonra bide doktor arama derdine girdim 😔
merviskoooo tazeaane ben çiğdem gülere gidiyorum özel kliniği var koru hastanesi ile anlaşmalı çalışıyor zaten o da eskiden koruda çalışıyormuş bi telefon açıp sorun isterseniz devam ettirebilir misiniz diye tavsiye ederim cok tatlı bi hanım
Svvlkylu Bende Koru hastanesi çukurambar gidiyorum. Doktorum Özlem Canbolat gayet memnunum canım ama kim istifa etti acaba bende merak ettim umarım bulutsun içine sinen bir doktor 🧑⚕️ @tazeaane
tazeaane Svvlkylu bende bugün özlem hanıma gittim ama bahar hanımdan sonra bilmiyorum ısınamadım sanırım 😔
Svvlkylu tazeaane canım kötü olmuş ama sıkma canını vardır bir hayır ben ilk önce İlknur Selviye gidiyordum sonradan özleme geçtim tek deneyimlediğim ikisi ama duygu Altan var duymuştum istersen bide onu dene bana sıcak gelmişti resimden
Svvlkylu Ya bide bişey sorabilir miyim sana bulmuşken detaylı ultrason yaptırdın mı acaba Özlem hoca bana prof Dr Aydan Biri yapıcak dedi sen nasıl yaptın acaba? @tazeaane
tazeaane Svvlkylu canım aydan hanım ücretli yapıyo ben devlet hastanesinde yaptırdım sonucu kendi doktoruma götürmüştüm
Svvlkylu tazeaane doktor bana öyle diyince bende direk tamam dedim evet 500 liraya yapıcak tatlım çok teşekkür ederim inşallah içine sinen bir doktor bulursun 🙏🏼