214765 Kızlar merhaba. Bugün tam 38 haftalık oldum doktora gittim ama çatı muayenesi yapmadı daha. Şimdiye kadar hiç çatı muayenesi olmadım sizce normal mi olmamam. Devlet hastanesindekiler ne zaman yapıyor
cgelmas 214765 beni doktorum 38 de yapcaz demişti ve yaptı geçen hafta bazı doktorlar yapmıyormuş diye duydum
ysfali06 214765 bazı doktorlar doğumdan hemen önce yapıyormuş. Doktorunuza sorun isterseniz ne zaman yapılacak diye.
17ekiiimmmm 214765 2. Hamileliğim ilk hamileliğimde doktorum hiç çatı muayenesi yapmadı doğum başladıktan sonra açılmam var mı diye baktı o kadar. Burda okuyorum kim çatı muayesi yaptırsa ya nişanı geliyo ya kanaması oluyo yada ağrısı oluyo nedense
Aysentass 214765 doktordan doktora değişiyor hiçbir problemim olmamasına rağmen beni de 35+3 te yapacak 2 gün sonra yani
214765 Sizce yapılamali mi yoksa doğum anına kadar beklenilmeli ki. Açıkçası ilk gebeliğim olduğu için çekindim doktora bakın demeye
Emel91 214765 bende bugün 39. Haftama girdim banada henüz yapılmadı benimde işime geldi çekiniyorum çünkü cumartesi kontrolüm var demeden yapar mı acaba 🙄
Elifbc 214765 38 den sonra durumuna göre yaparız dedi bana da doktorum çatı muayenesini sorduğumda ama çok elzem bi muayene olmadığını anneyi ve bebeği çoğu zaman rahatsız ettiği için çok sıkıntılı bir durum yoksa yapmadığını da söyledi 🤷🏼♀️
benan_ 214765 bende doktoruma sorduğumda sancılar başlamadan çatı muayenesi yapmayı çok doğru bulmuyorum dedi