asiyeok- Merhaba tatlı anneler, eşimle bebeğimin adını Ayaz Efe olarak kararlaştırdık, herkes Efe mi iyi cesaret çok yaramaz oluyorlar diye söyleniyorlar. Düşüncelerinizi merak ediyorum :)
Aselminaaa asiyeok- bence bu çocuğun karakteri ile alakali bisey isimleri degil ama isim uzmanlarina danisabilirsin astrolojik durumlarla bakiyorlar
Haticecakirr asiyeok- bizde Ayaz düşünüyoruz Allah nasip ederse ama Efe diye bi tanıdığımızın çocuğu var ve aşırı yaramaz hiç yerinde durmuyor ve çok şımarık 😂😂
Fatma2277 asiyeok- benim de bir tanıdığımın Efe isminde çocuğu var. Çocuk 4-5 yaşında kreşe yolladılar ben burada durmam diyip sınıftan çıkıp gitmiş çocuk çocuğu bir daha götüremediler 😂😂 ciddi ciddi küçük Efe gibi bir şey çocuk.
asiyeok- Aselminaaa bende öyle düşünüyorum sonuçta nasıl yetiştirirsen ona göre hal ve hareket kazanmaz mı çocuk
asiyeok- Fatma2277 korkutuyorsunuz beni gerçekten yaa 😄 isimli olacak eşyalarının çoğu hazır neredeyse 😂
Fatma2277 asiyeok- 😂😂 valla ben 33+6 oldum hala isim bulamadım aklıma bir isim geliyor anlamına karakter özelliklerine falan bakıyorum derken isimden vazgeçiyorum 😂 ama şunu söyleyebilirim tanıdığım herkes isminin anlamını taşıyor ben de dahil. Bu yüzden ben bu isim karakter konusuna çok inanıyorum.
Madi Kızlar kusuruma bakmayın 🙈ben yabancıyım 🙈neden Türkiye’de iki isim veriyorlar çok merak ediyorum .Benim oğlum Kaan olacak inşallah 🙏🏻Anlamsız ve çok kisa bir isim seçtim 🤷🏻♀️
asiyeok- Madi aaaa ben Kaan ismini çok severim, ablam koyduğu için koyamadım. Bence çok güzel anlamlı bir isim tercih etmişsin. İki isim konusuna gelince benim soyadım çok kısa olduğu için iki isim tercih ettim 😆
asiyeok- Fatma2277 ya benim hiç anlamına bakmaya fırsatım olmadı aslında eşim bu ismi bana sununca kıyamadımmm 🙂
Fatma2277 asiyeok- tabi en iyi kararı siz verirsiniz ama ben kendim koyarken çok irdeliyorum :) benim naçizane fikrim isim koyarken karakter tanısına da bakmak lazım :)