Tugcelove Merhaba sevgili anneler şuan 35+1 haftadayim ve doktorum bebeğin dönmediğini 2 hafta sonra gelmemi ve eğer hala bebekte dönme yoksa sezeryana alacağını söyledi. Sizlerde bebek kaç haftada döndü acaba.
Cumaserife Tugcelove valla bizimki de aynı durumda 30 dan beri döner döner dedi hala dönmedi 37 olduk ve sezeryan günü verecek bir kaç güne gerçektende dönsede yerleşemiyormuş doğum anında tekrar dönüyormuş sezeryan olucaz normal olmazsa
didemblr 36 37 de dönüyor galiba ilk gebeliklerde, ama sonraki gebeliklerde hemen doğumdan önce dâhi döndüğü olabiliyormuss diye okumustum
Cumaserife didemblr ihtimal bunlar dönemiyor bir süre sonra büyümüş oluyor yerleşemiyor o yüzden 28 den sonra ters olmadı lazım bebeklerin ondan sonra zor dönüyor
Ummu_Omerhattap ben 25 haftalığım bebeğim bası daha aşşağıda rahım tarafında. Poposu karnında Hatta dün doktora sordum burdan çok tekme atıyo başımı kolu mu ,hayır poposu karnında dedi ..aşşağıda baş kısmı bu sıkıntı olurmu erken mi dönmüş???
Cumaserife anne091 gün mü verdi aldı yoksa sancı mı tuttu da acil aldılar öyle erken yapıyorlaemı sezeryanı onu merak ettim bizimkide ters gün verecek ama 37.3 üz neden erken aldı ki
anne091 Cumaserife ben muaneye gitmiştim canım çok ağrılarım vardı artık dayanamıyordum doktoru ikna ettim öyle benim istememle yaptı doğumumu
ysfali06 Tugcelove son haftalarında dönen bebekler de duydum belli olmuyor yani. Bnce bebekte suyunuz da vs Bi sorun yoksa bekleyin 40a kadar. Birde şu hareketi Bi doktor önermiş bebeğin dönmesi için doktorunuza danışarak deneyebilirsiniz.
ilkannelikkk Tugcelove Ben olsam 40 a kadar beklerim en son yine dönmezse sezaryene girerim , doktorlar da hemen sezaryene ne meraklı 🤨
Tugcelove ilkannelikkk öyle olur demi. Bende bugün öyle düşündüm gününü tamamlasın bir sorun yoksa sezeryan olacaksamda 40. Haftamda oluyum edim kendimce.
badecanisik Tugcelove 33 haftalığız bnmde dönmedi saırım hala tekmeler yanlarımda çünkü tekmeleri mide üstünde hissetmek gerkeiyormuş döndüğünü nalamak için birkaç hareket var youtube da yanınızda biri varken deneyebilirisniz. Kızımıda 34. Haftasında hareketlerde döndürmüştük.