basakhanim basakhanim kimi çocuk 8 aydan sonra içinde durmuyormuş, evet büyüyünce kanguruya geçebilirsiniz.
midekoruyucu MervErdo evet yeni doğan aparatlı kangurularda varmış ona da bi bakmam lazım. Siz ne aldınız markası nedir bi bakayım internetten
MervErdo midekoruyucu solomom baby aldım ben sevmez de kullanamazsam durumu için de dolap uygulamasından kuponum vardı 50 liraya aldım satan kişi bebeği sevmediği için kullanamamış yepyeniydi mesela sevmezse parasına içim yanmaz en azından 😂
midekoruyucu aybarsdefne 😂 eşime gösterdim de düşer bebek bundan dedi bana 😂 ben de arayıştayım bakalım kullanan anneler ne diyor 😁
aybarsdefne midekoruyucu gayet haklı eşiniz 🙈yani çok rahat kullananlar da varda ben de becerememiş olabilirim böyle şeyler içimde kalmasın derseniz alın 🙈
Somersmom Mayisbali ikisi de var oğlum ikisini de kullanmadı. Nefret etti. Sağlam paralar vermiştim umarım bu sefer kullanabilirim diye temenni ediyorum 😀
Mayisbali Somersmom hadi hayırlı olsun o zaman size 😊 bizde bakalım her şeyi hallettim saniyorum sürekli eksik çıkıyor 🤷♀️
midekoruyucu NefesDeniz yaa ama yerim maşallah 😍yolunuz baya kısalmış sizin 😍❤️ Ne güzel hem ikiz hem biri kız biri erkek 🥰 sağlıkla hayırla gelsinler İnşallah 🤲🏼Ben de ikiz çok isterim ama bakamam ben sanırım 😅 çok zor gibi görünüyor 🙈 Benim 21 haftalık ve bir cimcime geliyor İnşallah 🙈
NefesDeniz midekoruyucu Maşallahh şansı bereketi ile gelsin inşallah güzel cimcime sağlıkla kucağına al🌸🥰
midekoruyucu MervErdo 😂 çok mantıklı bi hareket gerçekten 😂 çok çeşit var yani gerçekten ne alacağını bilemiyor insan
midekoruyucu NefesDeniz amiiinn İnşallah canım cümlemiz sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza 🤲🏼❤️
findikkurdu2 BurcuP birisi yenidoğan dan itibaren takılıyor ve esnek bir kumaş (wrap) , halkada ise keten tarxintok bir kumaş ve 3 aydan sonra.. wrata bebek dogdugi ilk 3 ay anne karni pozisyonunda daha iyi adapte oluyor dünyaya, gaz sıkıntısı yaşamıyor,
BurcuP findikkurdu2 teşekkürler cevapladığınız için ben de wrap bakayım. Önerdiğiniz bildiğiniz bir marka var mı?
midekoruyucu aybarsdefne iyice araştırayım da ona göre karar vericem 😁 bi arkadaş likralı kumaş almış belki öyle bişey bile yapabilirim
findikkurdu2 BurcuP birçok marka var ve kullanılan kumaş bildiğimiz esnek penye. Ona nazaran fiyatlar aşırı fazla birçok marka 130-270 bandında satıyor. Ben hb.slingden aldım 70 tl😊😊 kalitesinden emin olabilirsiniz, zaten gelecek olan ürün hepsinde ayni
Dilaam midekoruyucu ilk bı kaç ay için bence çok kullanışlı bı urun ben ilk bebegimde çok anlamadım ama şimdi ikinci olucak v iki bebek arabası taşımak çok zor bebisi kendime baglicam kizimida arabasına koyucam böylelikle dışarda rahat ederim diye düşünüyorum birde gün içinde yeni doğduğu zaman bebekler sizin kokunuzu hareketinizi sıcaklığınizi istiyor gün içinde işinizi yapmak içinde guz l fırsat yakarsınız o orda uykuya dalar sizde işinizi yaparsiniz
midekoruyucu Dilaam ya işte bu güzel düşünceler beni benden alıyor 😍 rahat bişeyse alayım diyorum ama kullanabilir miyim bilmiyorum 🤷🏻♀️
BurcuP findikkurdu2 instagramdan mı baktınız mağaza mı nerden bakabilirim? Ben de belki sever belki sevmez çok para vermek istemiyorum
merve1212- midekoruyucu ben 5 aylık bebeği olan bir arkadaşıma hediye aldım. İnstagramda minikkusbabysling sayfasından. Teşekkür etmek için aradı ilk 5 ay nerdeydi bu sling boşa surunmusum dedi 😀😀 çok kullanışlıymis dediğine göre, inşallah bana da nasip olur bebeğimle deneriz 😍 bebek anneye yakın oldukça daha rahat hisseder diye düşünerek almıştım ben de
midekoruyucu merve1212- çok güzel hediyeymiş gerçekten 😍 kullanan herkes memnun aslında ama ben becerebilmiyim kısmındayım 🙈