midekoruyucu Hanımlar merhabalar, • Sling kullananınız var mı ? • Ne kadar süre kullanılabiliyor ? • Rahat mı ? • Bağlaması kolay mı ? Kullanan annelerimiz varsa cevaplayabilir mi 🤗
NefesDeniz midekoruyucu Doğum yapan arkadaşlarım kullanıyor hepside çok memnun hele bir tanesi sabah takıyor akşama kadar onunla bebek anneden ayrılmıyor şu anda napsın kızcağızda takıp işini gücünü birlikte yapıyor😀 Ben ikiz gebeyim 2 tane aldım çokta güzellerrr bence 🤩
Aselminaaa midekoruyucu ben aldim ama hic beceremedim tasimayi esim cok guzel kulaniyordu oglum kucaginda cok rahat uykuya daliyordu. Cevremde kulanan var cok memnunlar 1 yasa kadar kulaniyorlar galiba ama cokda emin degilim kac kg kadar veriyorlar ona bakmanda fayda var
Ebrar26 midekoruyucu merhabalar :) oğlum 3.5 aylık aslında yeni doğduğunda almak istemiştim ama hep ertelendi , 10 gün önce aldım ve çok memnunum evde dışarda rahatlıkla kullanabiliyoruz . Ergonomik bişey . Bide sürekli kucak isteyen bir bebekse inanılmaz kurtarıcı . Diğer ana kucaklarım gibi bel sırt ağrıtmıyor . :)
Mervee26 NefesDeniz Aselminaaa hanımlar marka önerisi var mı? Emin olamadığım için almayı hep ertelediğim bir şey 🙈
midekoruyucu NefesDeniz yaaa ne güzel maşalllaahh 😍 birini önünüze birini arkanıza bağlarsınız 😂 ya da ikisini öne 😂 ya yerimm çok tatlıı
Somersmom Mayisbali ikisi de var oğlum ikisini de kullanmadı. Nefret etti. Sağlam paralar vermiştim umarım bu sefer kullanabilirim diye temenni ediyorum 😀
midekoruyucu Aselminaaa doğru sanırım kiloya göre değişkenlik gösteriyorlarmış yani çeşitleri varmış, kullanan annelerin yorumlarını merak ediyorum. Siz neyini beceremediniz yani hangi kısmı zorladı sizi ?
Sibelezgi Mervee26 bendr bakiyorum ozellikle sling bel destegi olanlari oneroyorlar is yaprken cok yardimci oluyormus
findikkurdu2 Mervee26 kesinlikle wrap sling alın halka sling değil.. şuan piyasada en uygun ve şık hb.sling bakabilirsiniz
mucizemm_3 Mervee26 bende almayı düşünüyorum baya araştırdım neko diye bi marka var onu öneriyorlar yorumlarıda iyi
NefesDeniz midekoruyucu Hahahhaha ayyy düşünsenize çıldırmalık tam😂 Ama biri bana biri babalarına yada bakıcı ablalarına diyerekten aldım 😀🥳
Aselminaaa midekoruyucu ben kendimde sıkı baglayamiyordum ve elimle surekli desteklemek zorunda kaliyordum baskasina baglayinca sorun olmuyordu birde ben cabuk pes ettim ugrasmadim cok
midekoruyucu Ebrar26 yaaa ne güzel 😍 nasıl bağlıyorsunuz videosu var mı internette, galiba yeni doğanla biraz büyüyünce bağlama şekli farklı bilmiyorum yani 🙈 bi de rahatça bağlayabiliyor musunuz ?
basakhanim Yenidoğan için sling çok uygun, tıpkı anne karnında gibi annesinin kokusunu kalp atışını duyuyor. Kemik gelişimine de hiçbir zararı yokmuş. Siz de ev süpürme çamaşır asma işlerinizi bu şekilde yapabiliyorsunuz. Bence şart.
midekoruyucu basakhanim evet güzel olur bu şekilde olması 🥰 peki acaba ne kadar süre kullanılabiliyor, büyüyünce kanguruya mı geçmek lazım acaba
basakhanim basakhanim kimi çocuk 8 aydan sonra içinde durmuyormuş, evet büyüyünce kanguruya geçebilirsiniz.
Aselminaaa midekoruyucu manduca ama ben baglayamadim diye kotu bir marka diyemem arkadaslarimda kulaniyor bu markayi cok memnunlar ikinci cocukta tekrar denicem bakalim