Ilgaz Meraba kızlar 2li tarama testi yaptırdım çok şükür bı sorun çıkmadı. Sizce 3lü testlere gerek varmı? Doktorum istersen yaptır dedi ama kararsız kaldım.
Deniz14 Ilgaz benim de ikili testim temiz çıktı doktor üçlü test için çağırdı ben de gerek var mı acaba diye düşünüyodum ama aklımda kalmaması için yaptırıcam
Ilgaz deletedmom211 banada sen bilirsin dedi yaptırmak istemiyorum bu seferde aklım kalıyor yaptirsam mi diye?
deletedmom211 Ilgaz 16 canım bugün gittim eğer temizse yapma çünkü boşuna yani benden isteseydi bile soracaktim gerekli değilse yapmicakstim çok şükür 2li temiz cıktı sen kaç haftaliksin
esrasim Deniz14 benim de aynı şekilde 2lide sorun çıkmadı ama 3lü için çağırdı ben de. Yaptırmayı düşünüyorum
Deniz14 esrasim en azından aklımda soru işaretleri kalmaz ablama da sordum ne yapıyım diye aklında soru işareti kalmadın için rahat etsin yaptır istersen dedi 21 aralıkta yapılacak inşallah bakalım
Ilgaz Bizde bugün 16 haftalık olduk pazartesi gittim bende 3lu için çağırdı ama aklım karıştı ve hastane bize çok uzak 2 saat yol gidiyorum gidip gelmem çok sıkıntı oluyor 😒😒 3lu için gitmeyim detaylı ultrason için giderim diyorum bu seferde aklım kaliyor