rabishhhh Ozge3747 ben de ögretmenim 24 te rapor almamız mı gerek 28 de mesela alabilir miyiz biliyor musunuz
Brc35 rabishhhh 24 te idari izinli sayılıyorsunuz bu aktarılabilen Bi izin değil ki? 32 den sonra calısırsanız aktarım yaparsınız
Ozge3747 rabishhhh Rapor değil doktorunuzdan 24. Haftada ya da kaçıncı haftadaysanız onu belgelendiren bir kağıt alıp dilekçeyle okula veriyorsunuz. 28. Haftada da ayrılabilirisniz. Ben de 29. Haftamda ayrıldım.
Ozge3747 Brc35 Mevzu sadece izni aktarmak değil, ek ders almak istiyorsa da çalışmayı tercih edebilir. Ben de ekders için beş hafta daha çalıştım mesela.
Aybigen Mrc34 canlı ders yaparsanız alırsınız yapmazsanız almazsınız. Ben ayrıldım derste istemedim yerime başkasını verdiler. Ek ders almiyorum
Ogretmenanne35 Hey123 benim de sizin gibi olacak hocam . Sadece defter doldurmak için haftada bir gün gidiyordum ona gitmeyeceğim
Girlsmomm Ebrar61 ben izinliyim şu anda 30+3 izin bitse haberim olurdu ayrıca bu kadar vaka varken uzun süre devam eder boşuna endişelenmeyin