Birrannee- Minimalist Bio oil çatlak yağı kullanıyorum ve şuan çatlağım yok şükür. Ve göbeğimi sürekli nemli tutuyor.
Cerenn03 Minimalist bende bebe yağı kullanıyorum Dalin avakadolu olanından. Zaten daha çok yeni hamileliğim ama erken başladım birde Hindistan cevizi yağı ekleyeceğim yanına
Duygu-45 Minimalist genetik bnce bu ben çatladım 4. Ayda başlamıştım bio oil hakiki zeytin yağı Hindistan yağı nıvea sıkılaştırıcı ve çatlak görünüm azaltıcı hepsini kullandım yinede çatladım kiminde ne yapsanız işe yaramıyor 🙈
Ekinci-ada12 Duygu-45 kesinlikle dogru ben bio oil, zeytin yağı, hindistan cevizi yağı, tatli baden yağı, bebek yağı, vazelin ne desen kullandim bunlar hepsi önerilmiş beğenilmiş şeyler hepsini kullandim bunlara ragmen catur cutur çatladım
Esosun Minimalist ben doktorun önerdiği jeli aldım çok da memnun kaldım kocaman daha içi de dolu hamileliğim bitecek nerdeyse daha jel baya var
Esosun Minimalist stria-ex çatlak heli fiyatını hatırlamıyorum ilk gebeliğimde almıştım 2020 ocakta ama tahmini 200 vardır
Kelebekanne48 Çatlaklar durdurulamıyor maalesef ben de düzenli bakımı yaptım ama nafile 😞tam karnımda bir çatlak oluştu ve korktum karnın da çatlayacak diye ama çok şükür 40 haftalık oldum
neslihan0558 Bende ne kullandıysam çatlaklara çare olamadım . Şimdi de kuruyor pul pul dökülme oluyor