FatmaNurzehra suan 19+2 gunluguz 3 hafta icinde 2 kilo almisim dqha sonralari ne olur acaba kendimi nasil frenleyebilirim😔😞😟
Betus93 FatmaNurzehra bugun doktora gittim. 19+5 gunluguz. Yaklasik 2.5-3 haftada bi anda 3-4 kilo aldim. Doktor gayet normal dedi. Hatta ben fazla dediysemde gayet normal dedi
eCeCik FatmaNurzehra aç tartılın gün içinde içtiğin litre litre suları düşün belki ödem olmuştur vücudunda?
tco FatmaNurzehra ben 24+3 teyim bugun doktora gittim tam 7 kilo almisim doktorum cok ama cok normal dedi. Sizinkide cok normal bence
Ecrinimleyla FatmaNurzehra yürüyüş yapabilirsin canım ekmek yeme öyle yani bende 10 haftalığım iki kilo verdim hiç birşey yiyemiyorum
Mus-sak İrade 😔 ,, Zor Ama Bi Şekilde Fazla Abartmamak Gerekiyor Biliyorum .. Bende 3 Haftada 1 Kilo Verdim ,, Ben Kiloluyum Ve Kontrolü Kaybetmemeliyim 😱
FatmaNurzehra Betus93 benim doktorum da fazla almissin dikkat et yoksa diyetisyene yondericem dedi 64 ile hamile kaldim suan 69 um
Betus93 FatmaNurzehra nasil yani toplamda 5 kilo almiissiniz demi. Ben simdiye kadar almadim. Son uc haftada 3-4 kilo birden aldim. Yedigim seyler degismedi. Sanirim vucudum cok sisiyor. Karnimin siskinliginden nefes alamaz oldum cunku
Betus93 Ecrinimleyla bende hayatimda ilk kez gordum o rakamlari. Ne yazikki bu knuda uzulsek de icimizde miniklerimiz icin fedakarlik ediyoruz. Gercekten annelik cok kutsallikmis
Gizemvencoglu FatmaNurzehra Malesef alınıyor ama herkesin hamile kaldığı kilosuna göre alması gereken kilo farklı doktorunuzun tavsiyelerine uyun hiç almama olmuyor ama dikkat ederek alma hızını azaltabilirsiniz
Ceyla56 48 ile hamile kaldim suan 61deyim. Kilo takintim yok bebegim saglikli olsun yeter.. Ama yinede en fazla alan benmiyim ne 😂😂😂 bu arada 30+ 2 deyim