Gul6161 Kızlar 27 haftamdayım dün gece bir anca kollarda kalınma avuç içleri ve üstü kaşınma olmaya başladı gebelikle alakalımdıır yalayan varmı ?
Mlk8 Gul6161 karaciğer enzimleriyle alakalı olabilir test yaptırmanızi tavsiye ederim.hamilelikte cilt kuruyabiliyor geriliyor o da kasinti yapıyor ama yine de doktora danismakta fayda var🌸
Minikasya Gul6161 Gebelik kolektazı yoksa. Normal bu süreç. Vücut esniyo. Uygulamada 29.haftada bu süreç yazıyo. By uygulamada bebeğim kısmında. Ordan okursunuz
Gul6161 demet2020 hiç bilmiyorum ki farklı birşeyde yemedim aslında bir anca başladı ve sadece kollar eller
demet2020 Gul6161 teniniz hassassa yıkandığınız sabun bile dokunuyor bu dönemde. Ben çok hassas bir yapıya sahibim mesela, geçen duş jeli kullanmıştım sizin gibi kaşıntı tutmuştu beni de
Gul6161 Mlk8 ya böyle ellerimin üzeri zaten kuru kuru gözüküyo ve doktora yazdım olabilir gelin test yapalım dedi gidiyim yani hemen beklemiyim
Gul6161 Minikasya anladım yinede baktırmakta fayda var ama yoksa enazından birşey olmamış normal olmuş oluyo