02112017 Hanımlar merhaba rahim bölgemde sigil gibi bir şey çıktı hamilelik döneminde olan yaşayan var mı acaba endişelendirdi beni bu durum doktoruma ulaşamıyorum sizinle paylaşmak istedim 😢
Basakgul 02112017 Siğiller bulaşıcı da olabiliyor.Eşinizden bulaşma ihtimali olabilir tahlil yaptırın isterseniz.
Merveorhnoglu 02112017 normal dogumda anneden bebege bogazdan hpv virusu geciyor. ayni zamanda tedavi geciktigi zaman yani uzuzn zaman tedavi olmaz iseniz rahim agzi kanserine donusuyor.
tonbikinannesi Merveorhnoglu nun dediği gibi türleri var hpvnin kontrol ettirmek gerekiyor her sene bunun için smear testi yapılıyor
tonbikinannesi 02112017 gecmiş olsun bendede şüphesi var hpvnin gebelikten ötürü yaptırmadım ama araştırdığım birçok doktor artık lezyon yok ise bulaş olmayacağını söylüyor bebeğe
02112017 tonbikinannesi bende de gebeliğimin 12. Haftasındayım böyle bi durumla karşılaştım insan çok üzülüyor gerçekten
02112017 Temin07 teşekkür ederim bende bir tane değil bir kaç tane daha olduğunu görünce telaşlandım sizinkiyle farklı galiba benimki hpv virüsünden kaynaklı olduğunu düşünüyorum size de çok geçmiş olsun 🙏🏻