BegumIscanTunc Minigimyolda canım ben yaşamadım ama doktorum bana biraz daha fazla olsa güzel olur demişti o yüzden bana yarım Deveci armudu havuç ve bol su icmemi söylemişti şuanda hala uyguluyorum gayet güzel suyumuz sende dene istersen
merveklyc Minigimyolda 16 da biraz az denmişti bir haftada normale döndü canım. Havuç suyu,havuç,deveci armudu,bol su tavsiye ederim 🌸
Yenimomm Minigimyolda canım deveci armudu tüket günde 2 adet ve 3 tl fazla su 🙏🏼 Bende işe yaramıştı umarım sende de yarar 🥰
Minigimyolda BegumIscanTunc deneyeceğim inşallah doktorum hiçbirsey önermedi suyun geliyorsa yapacak birşey yok dedi inanın çok üzülüyorm
Minigimyolda merveklyc benimkide döner inşallah beklenenden az dedi yapacak birşey yok dedi birşeyde önermedi havuç suyunu hergun içecem haftaya kontrole çağırdı
Bsmlh Minigimyolda benım az basından beri 29 H 4,33 kaldı 4 lt su armut ama deveci günde 2 birde havuc diyet listeme göre eklendı yarın bakalım ne diyecek
Minigimyolda Yenimomm inşallah bndede işe yarar çok korkuttu bebeği kaybedebiliriz dedi 4 gün önce herşey normaldi birden ne oldu bilmyrum
Yenimomm Minigimyolda hiç kötü düşünme canım moralini yüksek tut olabildiğince sıvı tüket deveci armudunu da ye rabbim yardımcın olsun 🙏🏼
Minikbebek25 Minigimyolda bol su iç havuç suyu tüket Allah’ın izniyle düzelir ultrasona girince mi öğrendin ağrın falan oldu mu
Minigimyolda Minikbebek25 ultrasonda öğrendim her zamanki gibiydim 4 gün önce çok iyiydi ne olduysa 4 günde olms inşallah düzelir